Tommy Lilo
Vi fick fantastiska bilder med rosenbladen i luften efter vår vigsel
Mycket bra
Bra produkter bra leverans
Rekommendation
Vacker produkt, rekommenderas starkt!
Nöjd
Perfekt, rekommenderas varmt!
Mycket bra kvalitet
Rekommendation
Snabb leverans, rosorna var fantastiskt fina, däremot var rosstjälkarna platta och ser inte narturliga ut.
Snabbt bra
Rekommendation
Snabb service, lätt att betala, dock dyra varor, priset visste jag ju, men det var mindre i frp än jag trodde.
Rekommendation
Fantastiskt vackra och fina rosenblad Bra förpackade snabb leverans med bra uppdateringar angående leveransen
Rekommendation
Hjälpsamma och väldigt snabb respons. Leverans på önskad dag.
Rosenbladsbutik samlar in företagsrecensioner på Feedback Company. Företaget samlar in recensioner oberoende.
Rosenbladsbutik har uppnått följande resultat:
För att ge en optimal kundupplevelse är det viktigt att lyssna på dina kunder. Det är därför vi på Feedback Company kontinuerligt mäter upplevelser. Vi ställer rätt fråga, till rätt person, vid rätt tidpunkt. Att mäta upplevelser är nyckeln . Vår forskning fokuserar på Customer Experience (CX), Product Experience (PX) en Employee Experience (EX).
Feedback Company samlar in feedback med verifierad data från sina kunder. Företaget är engagerat i att bekämpa falska recensioner och verifierar ursprunget till recensionerna.Klicka här för mer information om Feedback Companys granskningspolicy och hur recensionssidan skapas.
Bra
Väldigt positivt
Vi fick fantastiska bilder med rosenbladen i luften efter vår vigsel
Mycket bra
Bra produkter bra leverans
Rekommendation
Vacker produkt, rekommenderas starkt!
Nöjd
Perfekt, rekommenderas varmt!
Mycket bra kvalitet
Snabbt bra
Rekommendation
Hjälpsamma och väldigt snabb respons. Leverans på önskad dag.
Rosenbladsbutik har uppnått följande resultat: