Mijn eerlijke review: Ik heb in november een logo en huisstijl afgenomen hier. Ik kreeg mijn concept logo na een aantal werkdagen, en het was bijna meteen goed. Alleen de kleur moest veranderd...Mijn eerlijke review: Ik heb in november een logo en huisstijl afgenomen hier. Ik kreeg mijn concept logo na een aantal werkdagen, en het was bijna meteen goed. Alleen de kleur moest veranderd worden, dit werd gedaan en ik heb meteen een keuze kunnen maken. Hierna werd ook mijn huisstijl aangeleverd. Het ontwerp sprak mij niet echt aan, dus ik vroeg om een nieuw ontwerp. Dit werd ook netjes gedaan alleen duurde het wat langer terwijl ik haast had gezien ik kort erna naar een beurs moest (met mijn nieuwe visitekaartjes). Al met al ben ik wel erg te spreken over design kwaliteit en communicatie. Snelheid kan wel wat beter. Verder zeker wel een aanrader!
Cheese Ball
Mijn ervaring met Logolove is erg goed geweest. Duidelijke communicatie,helder, en na twee werkdagen was mijn logo klaar en meteen al goed/naar wens
The Atelier
Ik ben heel blij met het logo dat LogoLove voor me heeft gemaakt. Ze luisteren goed naar je wensen en denken echt met je mee. Het proces was eenvoudig en duidelijk, en ik kreeg alle ruimte om...Ik ben heel blij met het logo dat LogoLove voor me heeft gemaakt. Ze luisteren goed naar je wensen en denken echt met je mee. Het proces was eenvoudig en duidelijk, en ik kreeg alle ruimte om feedback te geven.
Het resultaat is een professioneel logo waar ik trots op ben. Geen poespas, gewoon kwaliteit en service zoals je die hoopt te krijgen. Ik zou LogoLove zeker aanbevelen aan anderen!
InfiniFIT
Logo en huisstijl gingen super van a tot z, website is 1 groot drama. Ziet er so far goed uit maar de communicatie is echt slecht en heb voor de start aangegeven dat er haast bij geboden is maar dat...Logo en huisstijl gingen super van a tot z, website is 1 groot drama. Ziet er so far goed uit maar de communicatie is echt slecht en heb voor de start aangegeven dat er haast bij geboden is maar dat is helaas nergens te bemerken. Als ik dit van tevoren geweten had, had ik een andere partij gekozen.
Integration Minded
Creatieve breinen en fijne communicatie. Ze hebben de vraag fantastisch omgezet naar een mooi logo!
Hair Plus
⭐⭐⭐⭐⭐ Logolove heeft mijn verwachtingen overtroffen! Het logo dat ze voor mijn kapsalon hebben ontworpen is precies wat ik zocht: stijlvol, professioneel en uniek. De communicatie was helder, en ze...⭐⭐⭐⭐⭐ Logolove heeft mijn verwachtingen overtroffen! Het logo dat ze voor mijn kapsalon hebben ontworpen is precies wat ik zocht: stijlvol, professioneel en uniek. De communicatie was helder, en ze werkten snel en vakkundig. Ik ben ontzettend tevreden en kom zeker terug voor mijn volgende ontwerp!
Lemmens Human Resource
Goede service en persoonlijk contact. Zij hebben goed geluisterd naar mijn wensen en in korte tijd een professioneel resultaat bereikt, tot volle tevredenheid.
Nelson
Uitstekend 👍
Daher
Zeer professionele logo makers
S. Polak
De communicatie verliep heel soepel en goed. Mijn wensen zijn toegepast in mijn logo en heb ik gekregen zoals ik het in gedachten had. Mijn website moet nog worden gemaakt en heb ik er veel...De communicatie verliep heel soepel en goed. Mijn wensen zijn toegepast in mijn logo en heb ik gekregen zoals ik het in gedachten had. Mijn website moet nog worden gemaakt en heb ik er veel vertrouwen in, dat dit ook het gewenste resultaat zal hebben.