LogoLove

Snelheid oplevering
Kwaliteit logo / huisstijl / website

David Namazim

Ik ben goed geholpen, logo en huisstijl creatie

Petra consulting

Ik heb bij LogoLove een logo en huisstijl pakket laten maken en kon niet gelukkiger zijn met het resultaat. Ze hebben mijn wensen goed vertaald naar een stijlvol en professioneel ontwerp. Het hele... Ik heb bij LogoLove een logo en huisstijl pakket laten maken en kon niet gelukkiger zijn met het resultaat. Ze hebben mijn wensen goed vertaald naar een stijlvol en professioneel ontwerp. Het hele traject verliep soepel en het team was steeds goed bereikbaar voor vragen en ook aanpassingen wat erg fijn is. Absoluut een aanrader als je op zoek bent naar een unieke uitstraling voor je bedrijf en nog belangrijker natuurlijk een goede samenwerking zoekt.

Richard Mandemaker

Ontzettend blij met het logo en huisstijl pakket van LogoLove. Het team begreep perfect wat ik zocht en leverde een ontwerp dat mijn verwachtingen overtrof. Het hele proces verliep soepel en... Ontzettend blij met het logo en huisstijl pakket van LogoLove. Het team begreep perfect wat ik zocht en leverde een ontwerp dat mijn verwachtingen overtrof. Het hele proces verliep soepel en professioneel, met oog voor detail en goede communicatie. Mijn bedrijf straalt nu precies uit wat ik wilde. Echt een aanrader!

Klimaat Techniek

Prima bedrijf, logo en huisstijl laten ontwerpen, en mijn visitekaartjes laten drukken.

De Zwart Martin

Ik heb contact opgenomen met LogoLove om mijn logo te ontwerpen. Ik had zelf al wat ideeën erover, en ze hebben dit netjes kunnen omzetten naar het logo dat ik in gedachte had.

MaCa Training, Onderwijs en Organisatie

Na het eerste contact vol vertrouwen mijn wensen achter gelaten en betaald voor 2 logo's en huisstijlen. Na 2 weken heb ik proeflogo gekregen en vervolgens hoor ik niets meer. Ik wil wat... Na het eerste contact vol vertrouwen mijn wensen achter gelaten en betaald voor 2 logo's en huisstijlen. Na 2 weken heb ik proeflogo gekregen en vervolgens hoor ik niets meer. Ik wil wat aanpassingen doen en zou complete huisstijl krijgen. Maar nu naar 2 maanden helemaal nog niets ontvangen en geen contact te krijgen!! Fijne manier van klantbenadering. Niet aan te bevelen dus...😏

Reactie LogoLove:

Beste Marjolein, de 2 huisstijlen zijn al verstuurd, we hebben geen reactie hierop gekregen.

Danny van Gessel

Creatief omgegaan met mijn vorige logo, flexibel, netjes.

Personal Training 033

Zeer strak logo opgeleverd gekregen. Ze luisteren goed naar mijn wensen en reageren snel. Dat is wel zo prettig want je wilt als ondernemer ook snel kunnen schakelen in je nieuwe plannen.