AnKiSi RelaX

snelle levering

Beste Ankisi,
Beste Ankisi,
Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij dat u tevreden bent met onze producten en service. Uw feedback betekent veel voor ons. Mocht u nog vragen hebben, staan we altijd klaar om te helpen.
Selin Nagelproducten.nl

Nails and Brows by Wendy

Super klantvriendelijk ,denken altijd mee om oplossingen te vinden!!♡

Klantvriendelijk

Beste Wendy,
Bedankt voor je review!😊 We zijn blij dat je onze service zo waardeert. Samen oplossingen vinden is wat we graag doen. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn!❤️
Met...
Beste Wendy,

Particulier

Gemakkelijk bestellen, snelle levering, mooi compact ingepakt ( milieuvriendelijk)

Beste particulier,
Bedankt voor je positieve review! 😊 Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen.

Marieken van Nijmegen

Netjes op de hoogte gehouden dat het product in bestelling was, dat het 2 weken kon duren. dat was voor mij geen probleem. Werd binnen die 2 weken toch geleverd

goed contact.

?

Beste Marieken,
Beste Marieken,
Bedankt voor je review! We zijn blij dat we je goed op de hoogte hebben kunnen houden en dat het product zelfs eerder dan verwacht is geleverd. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! 😊 Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen we je graag.

Best Beauty Point

Ik ben er heel blij mee met hun

Heel erg klantvriendelijk

Ga zo door

Beste Shakilahydari,
Bedankt voor je review!😊Fijn dat je tevreden bent we staan altijd voor je klaar als je iets nodig hebt!

Mensink

Snelle levering en een uitstekende klantenservice

Klantenservice reageert snel en zeer adequaat wanneer er onduidelijkheden of problemen met bijvoorbeeld de levering zijn.

Ik kan ze zo niet bedenken.

Beste Mensink,
Beste Mensink,
Bedankt voor je positieve review!😊 We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering en klantenservice. We streven ernaar om elke bestelling zo soepel mogelijk te laten verlopen en onze klanten de beste service te bieden. We kijken ernaar uit om je ook in de toekomst van dienst te zijn!

MvdB

Nagelproducten

Snelle levering en zorgvuldig verpakt

Beste Marion,
Beste Marion,
Hartelijk dank voor uw review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de snelle levering. We blijven ons inzetten om ervoor te zorgen dat elke bestelling vlot en naar tevredenheid verloopt.
Selin van Nagelproducten.nl

Birgit Vandenbranden

Supersnelle levering! Goede verpakking. Juist jammer dat POST NL aangeeft dat we niet aanwezig waren terwijl wij in de voortuin aan het werken waren. Heb het pakket in een ophaal depot moeten... Supersnelle levering! Goede verpakking. Juist jammer dat POST NL aangeeft dat we niet aanwezig waren terwijl wij in de voortuin aan het werken waren. Heb het pakket in een ophaal depot moeten ophalen diezelfde dag

Snelle en correcte levering

Kleinere verpakking voor juist een voetvijl.

Beste Birgit,
Beste Birgit,
Bedankt voor je positieve feedback over de snelle levering en verpakking! We vinden het jammer dat je pakketje niet direct is afgeleverd, ondanks dat je thuis was. Helaas hebben we niet altijd controle over de bezorging door PostNL, maar we zullen dit zeker doorgeven zodat we samen kunnen werken aan een betere bezorgervaring. Bedankt voor het doorgeven, en hopelijk verloopt de volgende levering soepel!

J mijdam

Slechte communicatie

Als het product niet op voorraad is word dat niet vermeld en niet over gecommuniceerd

Betere communicatie

Beste Jeanet,
Beste Jeanet,
Bedankt voor je feedback en je bestelling. Fijn om te horen dat de levering snel is gegaan. Onze excuses voor het ongemak met de communicatie, dit is zeker niet de service die we willen bieden. We zullen dit intern bespreken om het de volgende keer te voorkomen.
Selin team nagelproducten.nl

Jansen

Bestelling vlot binnen

Duidelijke site

Tip, zou heel graag kleurkaart voor CND gellac willen hebben( kopen) kleur toch moeilijk te zien online

Beste Jansen,
Beste Jansen,
Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij dat uw bestelling snel werd geleverd. Uw feedback betekent veel voor ons. Mocht u nog vragen hebben, staan we altijd klaar om te helpen.