Mevr. Jansen

Super goed!

Goed bedrijf!
Klantgericht en vriendelijk personeel!
Snelle levering!

Kan niet beter!

Mevr. Vlasbloem

Prima service

Snelle levering, prima kwaliteit

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat je tevreden bent met de kwaliteit van de deurmat. Geniet ervan! 😊

Mevr. Van Buggenhout

Goed, duidelijke site, stipte levering

Correct, goede kwaliteit

Spijtig dat onze kokosmat niet afgeboord is , maar nu iets te groot dus kunnen we er stukje afsnijden

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Super om te horen dat je tevreden bent met onze duidelijke site, stipte levering en de kwaliteit van de kokosmat. Veel plezier ermee! 😊

Mevr. Van Neijenhof

Prima ervaring. Duidelijke website met een ruime keus. De kwaliteit van het behang was uitmuntend en staat super mooi. Ook de verf was erg goed.

Dat het behang al in juiste banen op de rol zat vond ik erg handig.

Ik heb geen toevoegingen. Super tevreden klant.

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je zo tevreden bent met het fotobehang en de verf. Super om te horen dat de kwaliteit van het behang en het gemak van de voorgesneden banen zo goed bevielen.... Bedankt voor je review! Wat fijn dat je zo tevreden bent met het fotobehang en de verf. Super om te horen dat de kwaliteit van het behang en het gemak van de voorgesneden banen zo goed bevielen. Veel plezier met je mooie muur! 😊

Lumar Kitwerken

Top

Snelle juiste levering

n.v.t.

Dhr. van Westrenen

(Bewerkt)

Ik ben zeer tevreden over de ervaring met Home Disign Shops.

Goede prijs en goede communicatie over de levering.

Geen.

Dhr. Breedveld

Snelle levering. Erg snelle oplossing tot volle tevredenheid bij leverfoutje.

Snelle levering en oplossing gericht

Meetinstructie op de website aanpassen. (Instructie miste bij 1 type rail)

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering én de oplossing bij het foutje. 😊 We gaan je tip over de meetinstructies zeker meenemen om onze website te... Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering én de oplossing bij het foutje. 😊 We gaan je tip over de meetinstructies zeker meenemen om onze website te verbeteren. Veel plezier met je elektrische gordijnrails!

Dhr. van Straalen

Zeer prettige klantenservice. Goed geholpen, duidelijk adviezen gekregen en een prachtig resultaat behaald met de materialen

Zeer prettige klantenservice

Geen.

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat onze klantenservice je zo goed heeft kunnen helpen en dat je blij bent met het resultaat! 😊 Veel plezier met het gebruik van de materialen!

Mevr. Klooster

Duidelijk, goed matriaal, snelle levering, veel keuze overzichtelijke website

Even niet

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je tevreden bent met het materiaal, de snelle levering en onze ruime keuze. Ook goed om te horen dat je de website overzichtelijk vindt! 😊 Veel plezier met je... Bedankt voor je review! Wat fijn dat je tevreden bent met het materiaal, de snelle levering en onze ruime keuze. Ook goed om te horen dat je de website overzichtelijk vindt! 😊 Veel plezier met je verf en deurmat.

Mevr. Smeulders

Kwalitatief uitstekende deurmat

Nvt

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent met de kwaliteit van de deurmat. Kwaliteit staat bij ons voorop, dus dit horen we graag! 😊