William

Prima geholpen met het uitzoeken van mij resterende mogelijkheden die betrekking hebben op mijn vraagstelling

Reactie Contracten van DAS:

Goedemorgen William, wat fijn dat je onze hulp als prima hebt ervaren.
Van zo’n mooie vijf sterren beoordeling worden we heel blij.
Dank je wel daarvoor en voor de...
Goedemorgen William, wat fijn dat je onze hulp als prima hebt ervaren.
Van zo’n mooie vijf sterren beoordeling worden we heel blij.
Dank je wel daarvoor en voor de aanbeveling.
Peet

Besnijdeniskliniek Noord

Niets aan toe te voegen, beleid zo houden

Reactie Contracten van DAS:

Goedemorgen, een mooie vijf sterren beoordeling en een aanbeveling!
Dank je wel dat je de moeite hebt genomen dit met ons te delen.
Peet

Martin

Reactie Contracten van DAS:

Goedemorgen Martin, uit de cijfers kan ik opmaken dat je een goede ervaring hebt gehad.
Hartelijk dank voor je eindoordeel van 5 sterren en voor je aanbeveling.
Vriendelijke...
Hartelijk dank voor je eindoordeel van 5 sterren en voor je aanbeveling.
Astrid

Bereikbaarheid kan beter

Reactie Contracten van DAS:

Goedemiddag, bedankt voor je feedback en dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.
We waarderen je opmerking over de bereikbaarheid en dit heeft zeker onze...
We waarderen je opmerking over de bereikbaarheid en dit heeft zeker onze aandacht.
Brenda
Het Webcareteam van DAS

Ik weet nog niet hoe het advies uitpakt, dit was een eerste contact.

Reactie Contracten van DAS:

Goedemiddag, bedankt voor je mooie tussentijdse beoordeling. Ik begrijp dat het nog even afwachten is hoe het eerste advies uitpakt. Als je nog vragen hebt of meer advies nodig hebt, staan we altijd... Goedemiddag, bedankt voor je mooie tussentijdse beoordeling. Ik begrijp dat het nog even afwachten is hoe het eerste advies uitpakt. Als je nog vragen hebt of meer advies nodig hebt, staan we altijd klaar om je verder te helpen. Veel succes met het verdere verloop van jouw zaak.
Het webcareteam van DAS

Het uiteindelijke eindresultaat is bedroevend. Ik ben mijn geld kwijt. ook de politie kan niks meer doen. Dit ligt overigens niet aan de behandelaar, maar aan de Rabobank en de Bunq bank. Ik voldeed... Het uiteindelijke eindresultaat is bedroevend. Ik ben mijn geld kwijt. ook de politie kan niks meer doen. Dit ligt overigens niet aan de behandelaar, maar aan de Rabobank en de Bunq bank. Ik voldeed in principe aan alle voorwaarden voor de coulance regeling van de Rabo. Bij de Bunq bank is het mogelijk met valse NAW gegevens rekeningen te openen. Onbegrijpelijk in een land als Nederland. Ik zal mijn verlies moeten nemen. Ik ben gewoon heel stom geweest.

Reactie Contracten van DAS:

Goedemiddag, wat naar dat je in deze vervelende situatie terecht bent gekomen, ik kan mij voorstellen dat de uitkomst behoorlijk teleurstellend voor je is.
Ik vind het wel heel fijn dat je...
Ik vind het wel heel fijn dat je aangeeft dat het niet aan de behandelaar heeft gelegen en wil je graag bedanken voor je mooie beoordeling en de aanbeveling die je ons, ondanks de afloop, hebt gegeven.

José

Algemeen goed. Het gevoel is verbeterd. Ik had in eerste instantie geen warm gevoel. Het duurde allemaal erg lang voordat mijn contact persoon vaart in het dossier zette. Ik hoop dat de vervanger... Algemeen goed. Het gevoel is verbeterd. Ik had in eerste instantie geen warm gevoel. Het duurde allemaal erg lang voordat mijn contact persoon vaart in het dossier zette. Ik hoop dat de vervanger beter werk levert

Reactie Contracten van DAS:

Goedemiddag José, bedankt voor je feedback. Vervelend dat je het in eerste instantie wat traag vond verlopen maar fijn om te lezen dat je gevoel inmiddels verbeterd is! Veel succes met het verdere... Goedemiddag José, bedankt voor je feedback. Vervelend dat je het in eerste instantie wat traag vond verlopen maar fijn om te lezen dat je gevoel inmiddels verbeterd is! Veel succes met het verdere verloop van jouw dossier.
Het Webcareteam van DAS

Probleem is snel opgepakt door jurist, en tot de juiste oplossing gekomen die ik voor ogen had.

Reactie Contracten van DAS:

Goedemorgen, fijn dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening. Bedankt voor het delen!
Het Webcareteam van DAS

Uitkomst nog niet maar beginfase positief

Reactie Contracten van DAS:

Goedemorgen, dankjewel voor je mooie tussentijdse beoordeling. Fijn dat je dit met ons hebt willen delen, nog veel succes met het verdere verloop van de zaak.
Irene...

Reactie Contracten van DAS:

Goedemorgen, ik zie dat we te maken hebben met een tevreden klant. Hartelijk dank voor het delen, hier zijn wij erg blij mee.