Erik

Voor dit advies had ik geen rechtsbijstand verzekering nodig gehad

Reactie Contracten van DAS:

Goedemorgen Erik, jammer dat je dit zo hebt ervaren. We willen er altijd voor zorgen dat onze hulp een toegevoegde waarde is.
Als je suggesties hebt hoe we het beter hadden kunnen doen, horen we...
Als je suggesties hebt hoe we het beter hadden kunnen doen, horen we dat graag.
Bedankt voor het delen van je review.

Goed maar kan iets meer

Reactie Contracten van DAS:

Goedemorgen, bedankt voor je positieve beoordeling.
Fijn dat je ons waardeert met een acht.
Het Webcareteam van DAS

Tot nu toe niet goed. Niemand kunnen bereiken en geen reactie op mijn mail.

Reactie Contracten van DAS:

Goedemorgen, jammer dat je niet blij bent.
Je kan altijd bellen met het Juridisch Service Center voor verdere vragen via: 020-6517517.
Bedankt voor het delen van je review en succes met de...
Goedemorgen, jammer dat je niet blij bent.
Bedankt voor het delen van je review en succes met de zaak.

Gerben

Al uitgelegd

Reactie Contracten van DAS:

Goedemorgen Gerben, nogmaals dank voor je review.
Wij zijn blij met een acht!

Echt vervelend

Reactie Contracten van DAS:

Goedemorgen, bedankt voor de review. Wat vervelend om te lezen dat je dit gevoel hebt.
Het staat je uiteraard vrij om een klacht hierover in te dienen. Dit kan via Klachtenregeling van DAS | DAS.

Heel positief

Reactie Contracten van DAS:

Goedemiddag, wat fijn dat we je goed hebben kunnen helpen. We waarderen het enorm dat je dit laat blijken door ons een mooie hoge score te geven.
Vind je het leuk als ik jouw tevredenheid deel...
Vind je het leuk als ik jouw tevredenheid deel met mijn collega die je heeft geholpen?
Dan hoor ik dat graag via webcare@das.nl o.v.v. ‘compliment’ en je dossiernummer.
Joke
Het Webcareteam van DAS

Iets vlugger contact had ik op prijs gesteld voor de rest ben ik zeer tevreden

Reactie Contracten van DAS:

Goedemiddag, het is inderdaad momenteel drukker dan gebruikelijk. Onze excuses voor de langere wachttijden.
Fijn om te lezen dat we je verder goed hebben kunnen helpen.
Vriendelijke...
Fijn om te lezen dat we je verder goed hebben kunnen helpen.
Joke
Het Webcareteam van DAS

Professionele en snelle afhandeling.

Reactie Contracten van DAS:

Goedemorgen, wat fijn om te zien dat je zo tevreden bent over de professionele en snelle afhandeling!
We doen ons best om iedereen zo goed en efficiënt mogelijk te helpen.
Vind je het leuk...
We doen ons best om iedereen zo goed en efficiënt mogelijk te helpen.
Vind je het leuk dat ik dit compliment doorgeef aan de behandelaar, dan ontvang ik graag het dossiernummer via: webcare@das.nl.
Bedankt voor het delen van je ervaring!😊