Marianne

Ben blij met mijn Rechtsbijstandsverzekering

Reactie Contracten van DAS:

Goedemorgen Marianne, dat is geweldig om te horen!
Goedemorgen Marianne, dat is geweldig om te horen!
Het hebben van een goede rechtsbijstandverzekering kan echt veel rust geven, vooral als je weet dat je goed geholpen wordt als je juridische ondersteuning nodig hebt.
Het klinkt alsof je er al positieve ervaringen mee hebt gehad!😊
Sacha
Het Webcareteam van DAS

Ik heb Das ervaren als professioneel, daadkrachtig en kreeg steeds heldere uitleg over de juridische procedures.
Prima hulp gekregen.

Reactie Contracten van DAS:

Goedemorgen, bedankt voor de review. Wat vervelend om te lezen dat je dit gevoel hebt.
Het staat je uiteraard vrij om een klacht hierover in te dienen. Dit kan via Klachtenregeling van DAS | DAS.
Sacha
Het Webcareteam van DAS

Zeer positief; het predicaat "meesters" is terecht!

Reactie Contracten van DAS:

Goedemorgen, wat fijn om te zien dat je zo tevreden bent. Bedankt voor de mooie woorden, we zijn trots dat je de term "meesters" terecht vindt voor de hulp die we bieden. We streven... Goedemorgen, wat fijn om te zien dat je zo tevreden bent. Bedankt voor de mooie woorden, we zijn trots dat je de term "meesters" terecht vindt voor de hulp die we bieden. We streven altijd naar de hoogste kwaliteit en zijn blij dat dit gewaardeerd wordt. Mocht je nog ergens hulp bij nodig hebben, staan we altijd voor je klaar!
Petra

Die is gewoon prima

Reactie Contracten van DAS:

Goedemiddag, dit zijn ook prima cijfers die we van je krijgen en daar zijn we heel blij mee!
We vinden het heel fijn dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening.
Hartelijk dank voor je...
We vinden het heel fijn dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening.
Hartelijk dank voor je positieve feedback.

rvdh

Snel en vriendelijk geholpen na acquisitiefraude.

Reactie Contracten van DAS:

Goedemiddag, we zijn blij te horen dat je snel en vriendelijk bent geholpen na je ervaring met acquisitiefraude. We streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen, vooral in... Goedemiddag, we zijn blij te horen dat je snel en vriendelijk bent geholpen na je ervaring met acquisitiefraude. We streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen, vooral in stressvolle situaties zoals deze.
Dank je wel voor de mooie cijfers en je aanbeveling en mocht je ons nog eens nodig hebben dan staan we graag weer voor je klaar.
Het Webcareteam van DAS

Geen klachten, heb een positieve ervaring gehad.

Reactie Contracten van DAS:

Goedemiddag, wat ontzettend fijn dat je een positieve ervaring hebt gehad.
We danken je voor de prachtige 5-sterren beoordeling en je aanbeveling.
Je positieve feedback maakt ons heel...
Goedemiddag, wat ontzettend fijn dat je een positieve ervaring hebt gehad.
We danken je voor de prachtige 5-sterren beoordeling en je aanbeveling.
Je positieve feedback maakt ons heel blij.
Het Webcareteam van DAS

Goede ervaring, snel geholpen met het juiste advies.

Reactie Contracten van DAS:

Goedemiddag, wat fijn dat je snel geholpen bent en het juiste advies hebt gekregen.
Dank je wel dat je je goede ervaring met ons hebt willen delen, dit waarderen we enorm.
Vriendelijke...

Theo Schaaij

Goed en duidelijk proces. Veel tips om op te letten.

Aw van Kasteel

Slechte verzekeraar

Reactie Contracten van DAS:

Goedemorgen, het spijt mij om te lezen dat wij niet aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen.
Toch bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review met ons te delen.
Vriendelijke...
Toch bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review met ons te delen.
Het Webcareteam van DAS

Zoals reeds eerder in deze questionnair aangegeven

Reactie Contracten van DAS:

Goedemorgen, dank je wel dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten.
Fijn om te lezen dat je ons aanbeveelt.
Het Webcareteam van...
Fijn om te lezen dat je ons aanbeveelt.