Jan Torfs

Beste,
Op 11/03 heb ik een bestelling gedaan bij pasvormautomatten.be en kreeg diezelfde middag reeds een mail toegestuurd met een aankoopbevestiging en een factuur.
Op 12/03 werd mij nogmaals een mail toegestuurd van matten-online.nl dat mijn bestelling was doorgestuurd naar de fabriek en dat ik binnen de 3 a 4 werkdagen mijn pakket zou toegestuurd krijgen met de besteldienst DPD.
Verderop lees in dezelfde mail dat de automatten op bestelling worden geproduceerd en dat dit 3 a 5 werkedagen in beslag kan nemen.
De levering zou ik kunnen opvolgen via DPD die me daarover zouden informeren via mail.
Op 20/03 ( 8-dagen later ) krijg ik een identieke mail toegestuurd met dezelfde lay-out en beschrijving van het productie- en leveringsproces.
Dit lijkt mij erg verwarrend omdat ik vermoed dat hier automatisch mails worden verstuurd en niet gecontroleerd worden of er daadwerkelijk een bestelling is opgenomen in de fabriek en er weldegelijk een productieplanning is gebeurd.
Op 21/03 krijg ik de mail van pasvormautomatten om hen te beoordelen.
Graag wil ik toch even vermelden dat ik tot op heden geen info heb ontvangen over wanneer mijn pakket zal geleverd worden en dat we ondertussen toch al zo'n 11 dagen verder zijn.
Misschien lijkt deze manier van communiceren naar de klanten toe erg accuraat en klantvriendelijk, maar in de realiteit lijkt het mij dat er toch wat schort aan het systeem.
Ik zou alleszins meer vertrouwen hebben in een communicatie die strookt met de werkelijke leveringstermijnen en die mij duidelijk informeert wanneer mijn pakket zal geleverd worden.
Ik hoop dat ik kortelings mijn bestelling kan ontvangen en liefst op het afgesproken tijdstip en dag.
Met vriendelijke groeten, Jan Torfs.

Duidelijke communicatie over productie- en leveringsproces met daadwerkelijke informatie over levering van de bestelling.
Geen automatisch opgestelde mails sturen die niet stroken met de realiteit.

Score voor Pasvormautomatten.be: 1.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Set automatten.