Helaas enkele onvriendelijke telefoons gehad.. Ook bij eerste contact in de toonzaal kregen wij zelf zeker geen offerte, werd zogezegd nooit gedaan en ging rechtstreeks naar installateur. Uiteindelijk had niemand iets ontvangen.... Dus toen al geen goed gevoel bij. Uiteindelijk toch besteld en dan nog enkele onvriendelijke telefoons gehad. De douchewand is uiteindelijk wel op tijd geplaatst en toen ook supervriendelijk behandeld aan telefoon! Het eindresultaat is ook goed dus goed afgelopen maar met een dubbel gevoel. Ook geen miss België ontvangen helaas?
Sterke punten >>> Welke sterke punten stip jij aan bij de bestelling bij en de plaatsing van het glas door Pglas?
Tijdige plaatsing uiteindelijk
Verbeterpunten of tips >>> Heb je tips of verbeterpunten voor Pglas? Hoe kunnen we onze dienstverlening aanscherpen?
Zie boven
Reactie Pglas:
Dag Jeroen,
We zijn in elk geval erg blij dat je tevreden bent met jouw douchewand. Jammer dat je een dubbel gevoel hebt overgehouden aan onze samenwerking. We weten dat dit voor de klant niet altijd even fijn is, maar een offerte wordt inderdaad standaard eerst naar een aannemer waarmee wij vast samenwerken, opgestuurd. Dit hebben wij ook binnen de week na jouw bezoek aan de toonzaal gedaan. Vervelend dat die dan niet meteen naar jou doorgestuurd is. We zijn meteen komen opmeten na jouw seintje.
Ook zijn wij inderdaad aan de levertermijnen van onze glasleverancier gebonden. En komt het bouwverlof ertussen, wat jouw wachttijd nog langer maakt. Wij begrijpen dan ook helemaal dat wachten op een nieuw project niet leuk is.
Wat de communicatie betreft verontschuldigen we ons als je een verkeerde indruk gekregen hebt. Dat is zeker niet onze bedoeling geweest. Want het is onze ambitie, elke dag opnieuw, om plezante samenwerkingen te realiseren en klanten blij te maken.
Sowieso wensen we je heel veel doucheplezier.