Wij verbleven in Helena 4 aan het Veerse meer. Super mooi gelegen appartement, goede bedden, goede geluidsisolatie, fantastisch zicht, mooi interieur en zeer netjes. Alleen spijtig dat het kookvuur niet krachtig was, dat er te weinig borden waren om de vaatwasser efficiënt te kunnen vullen, geen toaster, het minimum aan kookpotten en pannen. Wij hebben het koken na een keer sukkelen opgegeven, spijtig. Het terras kon een beurt gebruiken, veel onkruid waarvan je het zaad mee binnen brengt. Het bankstel is absoluut niet comfortabel, wel mooi om te zien maar niet om op te zitten. Zeer goede bedden maar de verduistering met de rolgordijnen is niet te gebruiken als je met het raam open wil slapen, en de verluchting maakt een hels kabaal, filters aan vervanging toe? Verder had men ons een verkeerde code voor de buitendeur gegeven, kwam snel in orde maar we hebben moeten bellen naar verschillende nummers eer we bij de servicedienst terecht kwamen, het nummer op jullie folder zei laconiek dat er niemand aanwezig was….het was vrijdag na 17 uur. Elke keer weer de ingangscode moeten inbrengen, beneden en boven, blijkt vooral voor kinderen moeilijk. Er werd bij ons meerdere keren aangebeld door kinderen van het buurappartement .