We komen gemiddeld 3 keer op één jaar naar jullie park en meestal in een gelijkaardig huisje WVR 6 omdat deze voor ons een uitstekende uitvalbasis is om uitstappen te doen ,maar er zijn weinige keren dat het verblijf voor 100% in orde is, deze keer stonden de meubels van de zithoek niet op hun plaats en doordat mijn echtgenoot en ik tezamen de zetels moesten verplaatsen alsook de salontafel die schuin stond hebben we een speelkaart onder de zetel gevonden, mijn echtgenoot een tomaat tussen de tafel en het raam, in de kast een bierglas met een breuk in en slechts 1 koffielepeltje. Ik weet dat dit opgelost wordt, maar zoals ik al eerder als een geschreven heb bij enkele van onze vorige verblijven kan het toch niet de bedoeling zijn dat we alles van boven tot onder moeten beginnen controleren, volgende keer zal ik zelfs eens de vloer met een vochtige vod testen want daar heb ik ook mijn bedenkingen bij. Het is toch de bedoeling dat je verlof start vanaf het moment dat men toekomt of vergis ik me hierin, hierbij stel ik mij ook de vraag wat er met onze opmerkingen gebeurt. Nog een persoonlijke opmerking, als wij het huisje verlaten kan de volgende gasten met een gerust hart aan hun vakantie beginnen want zelf poets ik alles, stof afnemen, stofzuigen en dan nat dweilen met mijn eigen gerief en product dewelke ik van thuis meebreng, idem dito wc product. We hebben nog 2 verblijfsdata geboekt en betaald voor dit jaar, hopelijk met een beter gevoel en een netter verblijf.