Wij verbleven in nr. 95. Locatie absoluut top met mooi uitzicht, vooral geen bomen plaatsen die dit zicht zouden wegnemen. Buiten is er nog vernieuwing bezig, maar met het mooie terras en klein stukje groen was het zeker al ok. De tuin onderaan het perceel inzaaien met gras zou wel een verzorgder beeld geven. In de badkamer zouden enkele haakjes voor handdoeken zeer welkom zijn, ook in de keuken zou dit handig zijn. We misten een (bak)pan in de keuken er waren enkel kookpotten te vinden. In de badkamer zou de lichtschakelaar wel dringend moeten bevestigd worden aangezien deze deels uit de muur komt. Wat we misten (over het ganse park) zijn voorzieningen om fietsen weg te zetten. Een fietsgootje voorzien naast de trap naar de bungalow kan al een hulp zijn om de fietsen aan de bungalow te kunnen zetten, maar een voorziening op enkele plaatsen in het park om je fiets veilig en beschut te zetten zou zeker welkom zijn.