Wij zijn over het algemeen heel tevreden over het verblijf. Het park is heel mooi verzorgd en proper qua groen en huisjes die alle comfort bieden. Het is een meer rustige vakantiesetting die we wel konden apprecieren, nooit echt een drukte gevoel ook niet aan het mooie zwembad.
Wel merk je dat er een beperkte personeelsequipe aan de slag is, sluiten receptie/winkeltje als poolbar open gaat en omgekeerd. Als je niet toelaat dat er drank en eten naar het zwembad mag, zou ik wel het aanbod en openingsuren van de poolbar uitbreiden. BIj warme temperaturen wensen mensen nu eenmaal af en toe iets te drinken.
Het restaurant biedt kwaliteitsvolle maaltijden die goed bereidt waren maar wat een gemiste kans om geen verse vis op de kaart te zetten (visserij is aan de overkant van de straat), verder hadden we blijkbaar ook 2 weken dezelfde cocktail van de week en 2 weken dezelfde pizza van de week. Ook bij de suggestie van de week een gemiste kans om daar ondanks een aanbod van reeds 6 pizzas op de kaart, npg een pizza te kiezen als suggestie. Een beperkte kaart vind ik perfect maar wat meer creativiteit van de chef in aanbod zou zeker niet slecht zijn. Mensen op vakantie proberen graag eens lokale specialiteiten / lokaal aanbod, andere zaken die ze thuis niet frequent eten.

Score voor Roompot Parcs - Belgisch: 4.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja