We hebben een zeer leuke vakantie gehad. Het huisje was in orde al hadden we graag gehad dat het beter was schoongemaakt bij aankomst. Er was niet gestofveegd, enkel snel met de dweil erdoor gegaan. Wel leuk dat je eigen wasmachine en droogkast hebt alsook een overdekt terras met grote tafel waar je fijn kan eten. ook de buitenberging is een plus voor alle strandspullen en fietsen kwijt te geraken. Het huisje is ook ruim genoeg en voorzien wat je nodig hebt. Een grotere frigo in de huisje met meer dan 6 personen zou ook handig zijn. Het is een voordeel voor bagage etc dat je de auto aan de huisjes kan parkeren, nadeel daarvan is dat je moet opletten met je kinderen wanneer je opweg bent door het park. Heeft zn voor- en nadelen dus. De binnenspeeltuin is leuk en mooi opgezet maar bij slecht weerdagen veel te klein en wordt het snel een overrompeling. Het restaurant was ok. Het eten goed. Toch zijn we er maar 1x geweest omdat de kaart niet uitgebreid en vrij prijzig was. Het personeel sprak ook enkel Engels. Het zwembad was ook leuk. Zeker voor de kleintjes en dat er glijbanen voorzien zijn voor alle leeftijdcategorieën. Alles is nog heel nieuw en dat zie je ook nog. Ook al betaalden we een vrij stevige prijs voor ons verblijf kan dit park lang meegaan als de huisjes en de accommodaties goed onderhouden worden. Zeker omdat je op wandelafstand van het strand en bij een paar zeer goede strandpaviljoenen zit.