Heel fijne vakantie gehad! Nog een laatste tip: de parkings zijn telkens met houten afscheidingen van elkaar gescheiden. Als rolstoelgebruiker is het zo heel moeilijk om uit de auto te stappen (het hout ligt in de weg). De parkeerplaatsen voor rolstoelgebruikers zouden dubbel zo groot mogen zijn. Op die manier is er ook voldoende ruimte om uit te stappen, zonder de hinderlijke houten blok. Ook een slagboom bedienen is voor veel rolstoelgebruikers niet gemakkelijk. Het zou beter zijn als de aangepaste parkeerplaatsen voor de slagboom liggen. Ideaal zou zijn als de weg van de parkeerplaats tot aan de houten helling verhard zou zijn.
Verder zijn zoals eerder beschreven, de pingpong, de jeu de boules en het speelplein niet met de rolstoel bereikbaar. Jammer ik kijk graag hoe de zoon speelt, had graag tafeltennis gespeeld, en onze petanque-set uitgetest! Ook het strand-volleybalveld is niet bereikbaar. Ook dat is jammer als je wil supporteren.
Altijd vrije stoeltjes bij het zwembad, dat is fijn!