De verkoop ging vlotjes, de plaatsing verliep ook zoals het hoort. Naderhand zijn er wat problemen opgedoken. De lift start regelmatig niet, door met de armsteunen te flapperen doet hij het uiteindelijk wel. Verleden week deed hij helemaal niets meer, door de lift te resetten, deed hij het uiteindelijk weer. Normaal moet de lift zachtjes en vlot over zijn rail (buis) lopen. ondertussen loopt de lift met horten en stoten op een aantal vaste plaatsen. De technieker die de jaarlijkse controle kwam doen heb ik deze problemen voorgelegd zijn antwoord was daar kan ik niets aan doen! Dit kan toch niet voor een lift van 10000Euro en service pack.
Reactie TK Home Solutions BE NL:
Geachte Heer Hermans,
Hartelijk dank voor uw feedback. Onze excuses voor de vervelende ervaring die u heeft gehad. Onze klantendienst heeft inmiddels contact met u opgenomen en op 30 september is een van onze techniekers langsgekomen om het probleem te verhelpen.
Wij vertrouwen erop dat alles naar tevredenheid is afgehandeld. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantendienst via het nummer 09 216 65 71. Wij staan graag voor u klaar.
TK Home Solutions