VAB

Ashraf

Ik had een uitstekende leerervaring bij de VAB rijschool in de Pothoekstraat, Antwerpen. De instructeurs begeleidden me op een professionele en vriendelijke manier, waardoor ik me altijd op mijn gemak voelde tijdens de lessen. Ze namen de tijd om alles duidelijk uit te leggen en gaven waardevolle feedback die mijn rijvaardigheid aanzienlijk verbeterde.

De administratie was eveneens vlekkeloos. Ik kreeg mijn uurrooster zowel digitaal als op papier, wat de planning erg eenvoudig en overzichtelijk maakte. De communicatie was helder en efficiënt, waardoor ik me volledig kon concentreren op het leren rijden zonder me zorgen te maken over de logistiek.

Een speciale dank gaat uit naar de heer Marijo Hoho, Frederic Sobry, mevrouw Lilla en Wioletta. Hun toewijding en ondersteuning hebben mijn leerervaring bij VAB rijschool nog aangenamer en effectiever gemaakt.

Als je echt wilt leren rijden en op zoek bent naar een rijschool die professionaliteit, vriendelijkheid en duidelijke administratie combineert, dan is VAB rijschool in de Pothoekstraat zeker de juiste keuze. Start vandaag nog met VAB en ervaar zelf de kwaliteit en zorgvuldigheid die zij bieden!

Score voor VAB: 5/5
Zou je dit bedrijf aanbevelen? Ja
Afgenomen dienst: geen vraag