VAB

BDB

Vandaag deden we beroep op de service van VAB pechverhelping voor de dépannage van een electrische bedrijfswagen betreffende dossiernummer 7675380. De track&trace link die we toegestuurd kregen werd niet geüpdatet waardoor het onduidelijk was wanneer de dépanneur zou aankomen. De dépanneur in kwestie was enorm onbeleefd. Hij vroeg of ik de wagen al in het stopcontact had gestopt (onmogelijk met de laadkabel die aan de wagen toebehoort) en vond zijn verplaatsing desondanks nutteloos. De dépanneur ging steeds in discussie en stelde zich enorm onbeleefd op. Hij heeft de auto gestart dmv startkabels en verzocht mij te gaan rijden waarna het probleem zou moeten opgelost zijn. Na zo'n 15km gereden te hebben en de wagen later opnieuw te willen starten deed zich opnieuw hetzelfde probleem voor. Dit is absoluut geen manier van werken! Aangezien onze Insurance met VAB werkt waren we genoodzaakt alnog van de diensten van VAB gebruik te maken, maar hebben we hierbij uitdrukkelijk verzocht een andere dépanneur te sturen.

Score voor VAB: 0.5/5
Zou je dit bedrijf aanbevelen? Nee
Afgenomen dienst: Dépannage ter plaatse