GL Struik

Super service, goed bereikbaar en jazeker; klant en behoefte zijn uitgangspunt.

Maik Kroeze

Slechte service en arrogant personeel

Reactie Easy Ergonomics:

1 x uw verhaal doen was voldoende geweest hoor. U hoeft het niet allemaal 3x neer te typen. Dat GLS helaas niet de afspraak nakwam dat ze op de afgesproken dag het pakket kwamen ophalen, is heel... 1 x uw verhaal doen was voldoende geweest hoor. U hoeft het niet allemaal 3x neer te typen. Dat GLS helaas niet de afspraak nakwam dat ze op de afgesproken dag het pakket kwamen ophalen, is heel vervelend. Dat vinden wij ook en hebben wij u uitgelegd. Maar daar kunnen wij niets aan doen. Elk weldenkend mens zal dit begrijpen, u blijkbaar niet. Uw taalgebruik in zowel email en telefonisch en deze review was erg boos, dreigend en ronduit onbeschoft. Wij snapt hopelijk dat u dit niet toelaatbaar is voor ons. Wij hebben u zo goed mogelijk proberen te helpen. Wij hopen dat u andere bedrijven niet op de zelfde manier met u te maken zullen krijgen. De meeste onbeschofte klant ooit in 12 jaar bestaan. Wij wensen dan ook verder niet met u te communiceren. Wij wensen u een fijne dag verder.

Goede armstuenen, anti-slip bevestiging kan verbeterd worden

Claudia Davids

Goed geholpen

René van den Heuvel

Snel geleverd. Product prima

Aan de Laan fysiotherapeuten

Het product voldoet aan de verwachtingen, maar de service kan beter.

Nico Verdijsseldonk

Uitstekende service op alle vlakken!

Ik heb de bestelling geplaatst via internet zonder advies van het bedrijf. Vervolgens heb ik langer moeten wachten op de bezorging. Kennelijk kon de bezorger mijn adres niet vinden, ik vraag mij af... Ik heb de bestelling geplaatst via internet zonder advies van het bedrijf. Vervolgens heb ik langer moeten wachten op de bezorging. Kennelijk kon de bezorger mijn adres niet vinden, ik vraag mij af of hij uperhaupt aan de deur is geweest. Uiteindelijk ben ik het maar zelf gaan ophalen vanaf het afhaalpunt.