Mark H.

Zeer snelle levering en geheel conform verwachting. Producten voldoen aan alle wensen en helpen echt.

Jules Maussen

Viel al snel uit

Reactie Easy Ergonomics:

Het Ergo Compact Toetsenbord is van prima kwaliteit. Het is echter niet bestand tegen waterschade, net als menig elektronisch apparaat.

Liber Dock

Licht, handig mee te nemen en heel stabiel

C van Woerekom

Product voldoet aan verwachting.

Nicole de Block

Service is top in orde

alles in orde

geen alles is in orde

FH Schumacher

Slechte aankoop, aanvullende mail voldoet niet

Reactie Easy Ergonomics:

Wij vinden het jammer om te horen dat u niet tevreden bent met uw aankoop. Wij kunnen ons echter niet vinden in de bewering die u doet. Er staat geen misleidende informatie bij het product. Er staat... Wij vinden het jammer om te horen dat u niet tevreden bent met uw aankoop. Wij kunnen ons echter niet vinden in de bewering die u doet. Er staat geen misleidende informatie bij het product. Er staat juist met dikgedrukte tekst 2x aangegeven dat de laptopstandaard niet geschikt is voor alle modellen (en waarom niet) Daarbij wordt vermeldt dat u contact kunt opnemen voor advies. Zelfs na het sturen van de extra informatie, waar u op moet letten bij deze laptopstandaard, heeft u geen contact opgenomen.

Moutaz Al Najjar

Niet goed dienst voor de klant.

Reactie Easy Ergonomics:

Beste meneer, de stoel werd geleverd vanuit onze leverancier. Wij hebben er alles aan gedaan om de stoel zo snel mogelijk te leveren. Dat hebben wij ook met u besproken. Helaas heeft onze... Beste meneer, de stoel werd geleverd vanuit onze leverancier. Wij hebben er alles aan gedaan om de stoel zo snel mogelijk te leveren. Dat hebben wij ook met u besproken. Helaas heeft onze leverancier de stoel te laat verzonden en was er ook nog eens een fout bij DPD. Uiteraard vinden wij het ook erg vervelend dat onze leverancier zijn beloftes niet heeft kunnen waar maken. Helaas ligt dit buiten onze macht.

Herman Bael

Mooie product, maar een handleiding!!!

Reactie Easy Ergonomics:

beste heer, als de muis niet goed bevalt dan u contact met ons opnemen voor een advies en eventueel andere muis,

Math Vliegen

Dik tevreden

Joyce

Fijne laptop standaard om thuis ergonomisch te werken.