Was eerst beetje bang dat ik het niet ging aankrijgen. Maar na 2sec kreeg ik al een mail, bedankt nu hoef ik geen visa te gebruiken

Nino Collewaert

Super makkelijk en snel goede app

De snelle en makkelijke werking

Al wel 20keer herladen en verschillende kaarten en telkens dik in orde.Steeds direct mijn codes en tegoed geactiveerd en in werking.Zeer aangename betrouwbare webshop ?

Niks ontvangen??

Beste klant,
Wat jammer dat je geen code hebt ontvangen. We hebben zojuist de code verstuurd naar het opgegeven emailadres.

Wendy

Betaald maar geen code gekregen???

Beste klant,
Je hebt bij je een bestelling een verkeerd emailadres ingegeven waardoor de mail niet verstuurd kon worden. We hebben de code inmiddels verstuurd naar het juiste emailadres.
Met...
Team Herladen.be

Top. Veilig en snel. Goede manier van opladen, zo kan je geen typefout maken bij het invullen van je nr. en alsdusdanig iemand anders nr. opladen. Heb ik vroeger nog meegemaakt ;)

Heb een netflix cadeaubon van €15 euro betaald, maar heb geen e-mail ontvangen. Ik wil hier niet opgelicht worden

Beste klant,
We hebben je bestelling gevonden in het systeem en zullen de code nogmaals versturen!

Siham Tasait

Ik heb een herlaadkaart online gekocht maar de harlaadcode is niet geldig

Beste klant,
Door een reorganisatie bij JIM zijn er andere opwaardeerinstructies. Je kunt de code per sms sturen naar 8850 (JIMXXX). Binnen een uur ontvang je dan een nieuwe code en die stuur je naar 1984. Daarna staat het tegoed bijgeschreven op je mobiele telefoon.
Team Herladen.be

Halo ik heb vandaag een lyca herlaad kaart gekocht online. Ik heb verkeerde 1leter type fout gedaan van mijn mail omdat ik snel was. Een verkeerd gedrukt nu heb ik mijn herlaad kaart code niet via... Halo ik heb vandaag een lyca herlaad kaart gekocht online. Ik heb verkeerde 1leter type fout gedaan van mijn mail omdat ik snel was. Een verkeerd gedrukt nu heb ik mijn herlaad kaart code niet via mail gekregen. Ik heb online betaalt heb bewijs screen foot van genomen.

Ik hoop da julie me snel kunen helpen.

Heb een code besteld en betaald, maar nog niet ontvangen..

Heel gemakkelijk indien je zelf niet naar de winkel kan of wil!