DEWILDE JOHAN

HEEL GOED.MAAR KRIJG IK DAN GEEN CODE VOOR PRIJZEN TE WINNEN ZOALS IK G EWOONLIJK KRIJG

mike heye

Besteld, betaald en direct mijn code ontvangen. Meer moet dat niet zijn, er is wel een servicekost wat ik logisch vind als ik te lui ben om er zelf achter te gaan.

snel
gemakkelijk

ITunes kaart besteld, na betaling direct ontvangen. De code is correct en werkt perfect. Alleen een beetje jammer van de verzendkosten, aangezien er niets moet worden opgestuurd. Ik zou deze site... ITunes kaart besteld, na betaling direct ontvangen. De code is correct en werkt perfect. Alleen een beetje jammer van de verzendkosten, aangezien er niets moet worden opgestuurd. Ik zou deze site zeker en vast nog eens gebruiken.

- Snel

Nog steeds niks ontvangen na 2u?

Declercq D.

Net een giftcard van 15€ voor netflix + 1,99€ transactiekosten betaald om helemaal geen code te ontvangen? Indien dit bedrijf geen oplossing bied zal ik stappen moeten ondernemen bij hogere... Net een giftcard van 15€ voor netflix + 1,99€ transactiekosten betaald om helemaal geen code te ontvangen? Indien dit bedrijf geen oplossing bied zal ik stappen moeten ondernemen bij hogere instanties.

Beste klant,
We hebben de code nogmaals verstuurd naar het opgegeven emailadres.
Team Herladen.be

Zeer snel code ontvangen, na betaling met bancontact code direct ontvangen

- zeer snel
- makkelijk
- goede service

Larissa

Ik heb een Netflix bon betaald van 15 euro is van mijn rekening af maar ontvang geen code..

Beste klant,
Helaas kunnen we met je emailadres geen gegevens in ons systeem vinden. Zou je het contactformulier willen invullen op onze website met daarin de ordernummer van je bestelling. Dan zal de klantenservice binnen 24 uur je vraag beantwoorden.
Team Herladen.be

Vlotte afhandeling. Na betaling via PayPal onmiddelijk herlaadcode ontvangen. Thanks, Marc

Sarah

Dubieuze site.niet van bestellen!!! Ik had ee jim kaart besteld enkele weken geleden en wel een code ontvangen maar werkt niet..na x aantal mails..nog steeds niets..wel altijd antwoord maar wat ben... Dubieuze site.niet van bestellen!!! Ik had ee jim kaart besteld enkele weken geleden en wel een code ontvangen maar werkt niet..na x aantal mails..nog steeds niets..wel altijd antwoord maar wat ben ik ermee..hier klopt iets niet..had ik de andere reviews gelezen had ik nooit besteld.zetten mensen in t zak
Schande en dit moet gemeld worden

Beste klant,
Wat vervelend dat je de opwaardeercode niet kunt activeren op de mobiele telefoon. We zullen je nogmaals een mail sturen waarin de opwaardeerinstructies staan.
Met vriendelijke...