Tot nu toe was ik tevreden. maar vandaag wil een google play card kopen maar kan niet betalen met mijn postcard en word geweigerd terwijl er geld opstaat

Netflix gift card 15€ Gekocht. Het geld is meteen van mijn rekening gegaan maar ik heb helemaal geen codes ontvangen! Dit is schandalig!

Geen!

Prompte levering van Herlaad Code. (Netflix)

Vlugge levering
Veel Betaalopties

Zeer zwak. Ik bestel 2 battlenet giftcards. Het geld gaat meteen van mijn rekening af maar de code is me nog altijd niet opgestuurd na een paar uren wachten. Jullie beloofde enkele minuten duren wel... Zeer zwak. Ik bestel 2 battlenet giftcards. Het geld gaat meteen van mijn rekening af maar de code is me nog altijd niet opgestuurd na een paar uren wachten. Jullie beloofde enkele minuten duren wel heel lang. Via ideal betaald.

GEEN

Beste klant,
Inmiddels hebben we de codes verzonden naar het opgegeven e-mailadres.
Sandy

Is super handig & snel.
Ik deed het via de app en was meteen betaald en kreeg ook meteen code en kon zonder problemen die inwisselen.

Paul zhang

Beste

Ik had daarjuist 10 euro lyca gekocht maar ik heb niks ontvangen bij mijn mail.

Beste klant,
We hebben zojuist een mail naar je toegestuurd met de opwaardeercode. Deze mail kan ook in uw spam belanden.
Sandy
Team herladen.be

patrick denecker

Ik heb betaald daarnet en niets ontvangen.

Niets ontvangen.

Beste klant,
We hebben de code verzonden naar het opgegeven e-mailadres!

Caroline Versnoyen

Super dit is heel erg handig en betrouwbaar ! Bedankt !

It sucks !

noppes

Beste klant,
We hebben je een persoonlijk bericht verstuurd naar het opgegeven e-mailadres. Als je nog vragen hebt kun je altijd de klantenservice benaderen! Zij helpen je graag verder.
Met...

E. Amore

Vijfentwintig euro betaald en niets ontvangen!! Wat is dit?!

Beste klant,
Met dit e-mailadres kunnen we helaas geen bestelling in ons systeem terugvinden. Zou je het contactformulier willen invullen op onze website? Dan helpt de klantenservice je graag verder.