jeffrey matthyssens

Vandaag bestel ik een Netlfix gift card van 15 euro , wanneer ik de code ingeef zegt netflix de ingevoerde code is ongeldig ? ik wil zo snell mogelijk een nieuwe code of mijn geld terug

Beste klant,
We hebben je een persoonlijk bericht gestuurd betreft je bestelling.
Team Herladen.be

Slecht. Ik heb reeds aangekaart dat ik niet tevreden ben. Ik kocht een Netflix herlaadkaart die niet bleek te werken. Na 2,5 weken krijg ik pas een reactie op mijn klacht. Hoewel men beweert dat dit... Slecht. Ik heb reeds aangekaart dat ik niet tevreden ben. Ik kocht een Netflix herlaadkaart die niet bleek te werken. Na 2,5 weken krijg ik pas een reactie op mijn klacht. Hoewel men beweert dat dit binnen de 5 dagen gebeurt. Dit is onacceptabel.

Beste klant,
We kunnen met dit emailadres geen email van je terugvinden in ons systeem. Als je nog vragen hebt betreft je bestelling, dan kun via het contactformulier op onze website je vraag verder toelichten. De klantenservice zal binnen zo snel mogelijk reageren op je vraag.

Goed en snel

betrouwbaar vergeleken met andere online koopjes

Betaald en niets ontvangen
Wtf is dit

Beste klant,
We hebben je een persoonlijk bericht gestuurd betreft je bestelling.

Emilie verlinden

Niet goed, code voor Netflix besteld deze was al in gebruik .... als ik contact wil nemen is het zeer moeilijk te vinden bij wie of waar...

Beste klant,
Wat vervelend dat de netflix code al gebruikt was. We hebben je een persoonlijk bericht gestuurd naar het e-mailadres wat je hebt opgegeven tijdens je bestelling!
Met...
Herladen.be

Slecht. kom er niet uit, vroeger wel maar nu is veel veranderd,

Zeer tevreden

snel en gemakkelijk in gebruik enkel spijtig van de bijkomende kosten

Valentine

Zonet een Google play kaart besteld maar de code werkt niet. Ik zou dus graag mijn geld of een nieuwe code asap terug krijgen. In lijn ogen is dit diefstal. Ik breng test aankoop hiervan op de... Zonet een Google play kaart besteld maar de code werkt niet. Ik zou dus graag mijn geld of een nieuwe code asap terug krijgen. In lijn ogen is dit diefstal. Ik breng test aankoop hiervan op de hoogte ??????

Beste klant,
Wat vervelend dat de Google Play code niet werkt. Zou je een email willen sturen van deze klacht met een kopie van de foutmelding van de ingegeven code naar support@alphacomm.nl ? De klantenservice zal dan de klacht zo snel mogelijk in behandeling nemen!
Herladen.be

15 euro netflix aangekocht (excl 1,99 euro servicekosten), dit betaald maar NOOIT ontvangen. Geld is wel van rekening gegaan! Heb ze gecontacteerd maar geen gehoor. Dit is geen manier van doen.

Afzetterij!

Beste klant,
Als het goed is heb je de code ontvangen en is deze klacht opgelost!
Herladen.be

Negatief! Ik bestelde vandaag een Netflix kaart van 15 euro (excl. 1,99 euro servicekosten) en betaalde met bancontact. Het bedrag ging wel van mijn rekening af, alleen ontving ik deze code nooit.... Negatief! Ik bestelde vandaag een Netflix kaart van 15 euro (excl. 1,99 euro servicekosten) en betaalde met bancontact. Het bedrag ging wel van mijn rekening af, alleen ontving ik deze code nooit. Ik contacteerde ze al maar geen gehoor. Onacceptabel dit.

Afzetterij.