Top!
Besteld en meteen ontvangen, geen problemen bij het verifiëren van de code of dergelijke.
Ik ben heel tevreden!

Snelle service

Nog niet maar krijg je de code via mail voor netflix of word deze naar adres verzonden

Servicekosten 0.49 Euro? Vroeger herlaadkaart in de winkel betaalde je enkel het op te laden bedrag, op deze manier wordt alles op een verdoken manier duurder

waarom vraag naar enkel sterke punten?

Beste klant,

Vervelend om te lezen dat je niet blij bent met onze servicekosten.
Beste klant,

Vervelend om te lezen dat je niet blij bent met onze servicekosten.
Helaas zijn we genoodzaakt deze kosten in rekening te brengen om onze service optimaal te houden en prijswijzigingen van providers op te vangen.
We hopen daarom dat de goede en snelle service opweegt tegen de lage servicekosten en zien je graag terug op onze website.

Opwaarderen.nl

bekaert isabelle

Ik heb zopas een herlaadkaart van netflix besteld. Het bedrag ging direct van mijn rekening maar nog steeds geen email met de code gekregen!! Ik had beter eerst de reacties gelezen en dan pas... Ik heb zopas een herlaadkaart van netflix besteld. Het bedrag ging direct van mijn rekening maar nog steeds geen email met de code gekregen!! Ik had beter eerst de reacties gelezen en dan pas besteld, dan wist ik dat dit bedriegerij is!!!!

Ja het meest opvallende punt is dat men goed is in ripperij!

Beste klant,
we zien dat je inmiddels contact hebt gehad met onze klantenservice. Zij hebben je de code nogmaals toegezonden.
Wist je trouwens, dat je met een geregistreerd account altijd...
Beste klant,
Wist je trouwens, dat je met een geregistreerd account altijd je code nog eens kunt opvragen? In je bestelhistorie vind je de laatste tien bestellingen terug.
Alphacomm Klantenservice

meesseman cris

Kortweg....super

gebruik dit al geruime tijd om mijn itunes te herladen en heb nog nooit problemen gehad

Heb net een cadeau bon gekocht van netflix
en ik gaf de code in in netflix zelf en het werkte niet
team herladen help aub

Beste klant,
We zien dat je inmiddels contact hebt gehad met de klantenservice. We gaan ervan uit dat je de code inmiddels hebt kunnen activeren.
Het team van...
Het team van Herladen.be

Aankoop voor Netflix kaart van 25 euro gedaan. Via bankcontact app geld meteen weg op mijn rekening. Niets ontvangen, 25 euro kwijt maar geld wel van mijn rekening Naat alphacom prepaid services.... Aankoop voor Netflix kaart van 25 euro gedaan. Via bankcontact app geld meteen weg op mijn rekening. Niets ontvangen, 25 euro kwijt maar geld wel van mijn rekening Naat alphacom prepaid services. Andere webshops met bankcontact app leveren meteen dus niet zeveren en zeggen dat code nog wel zal wel komen. Oplichters.

Sterk in geld afhandig maken zonder product waar je recht hebt effectief aan te leveren.

Beste klant,
we zien dat je nog geen contact hebt opgenomen met onze klantenservice. Als je hen het ordernummer toestuurt, dan zenden zij je de code met alle plezier nog eens toe. De contactgegevens vind je op onze website.
Als geregistreerde klant vind je de geleverde code trouwens ook terug in je account, onder bestelhistorie.
Anne Timmer
Herladen.be

Peyffers dirk

Moeilijk voor een beginneling, maar na uitleg snapte ik het wel! Dus bij deze excuus maar t's moeilijk.

Ge hebt al alles losers!

Bezeekt tot en met !!15euro kwijt en niks op mijn kaart !!dank u!!Tot nooit meer !!!!!

Beste klant ,
zou je ons het ordernummer van de bestelling via het contactformulier kunnen sturen. Wij zullen je bestelling dan controleren en contact met je opnemen.

Peyffers dirk

Verschrikkelijk slecht! 15 euro kwijt en nul, nul in de plaats!! Is daar geen werk voor mij! maarja, ik besteel niet graag mensen.

Yep? diefstal!en min 50 sterren staat er niet op dus nu kan ik totaal niks invullen!

Beste klant ,