Betaling geslaagd! Ik heb dan tot driemaal toe (foutloos) de gevraagde herlaadcode ingedrukt maar kreeg steeds als antwoord dat mijn code niet gekend is. 'k Heb 15€ (+ 0,49€) betaald maar geen... Betaling geslaagd! Ik heb dan tot driemaal toe (foutloos) de gevraagde herlaadcode ingedrukt maar kreeg steeds als antwoord dat mijn code niet gekend is. 'k Heb 15€ (+ 0,49€) betaald maar geen bevestiging op mijn smartphone gekregen. Bij ex-Mobistar was de procedure aanzienlijk eenvoudiger en zonder servicekosten. Als klap op de vuurpijl vervalt mijn herlaadbeurt binnen 5 dagen met als gevolg dat ik dan waarschijnlijk 15,49€ kwijt ben.

Ik ken er geen!

Beste klant,
heb je het geprobeerd door #125*herlaadcode# en de beltoets in te toetsen op je mobiele telefoon? Anders kan de klantenservice van Orange de code eventueel ook handmatig voor je boeken.

snelle afhandeling

Hellemans Etienne

Voor de tweede maal op rij lukt het herladen niet, zojuist proberen te herladen voor 15 € , mijn belwaarde is nog dezelfde dan ervoor.
Vriendelijke groeten hellemans.etienne@live.be GSM...
Vriendelijke groeten hellemans.etienne@live.be GSM nummer 049372694

neen

Beste klant,
wij hebben de opwaardeercode zojuist nogmaals per email verzonden. Als geregistreerde klant vind je de code ook altijd terug in je account, bij de historie.
Een Orange code...
Beste klant,
Een Orange code aktiveerd je door middel van: #125*herlaadcode# en bellen.

Romain Bliki

Heel negative! Ik heb een herlading betaald die ik niet bekom. Bestelling 145955221. GSM nr. 0497/ 863368. Sinds Orange meerdere herlaadproblemen gehad, ga nu naar Telenet, Ben het beu. Graag... Heel negative! Ik heb een herlading betaald die ik niet bekom. Bestelling 145955221. GSM nr. 0497/ 863368. Sinds Orange meerdere herlaadproblemen gehad, ga nu naar Telenet, Ben het beu. Graag oplaadbeurt van 15 Euro en adieu.
Romain Bliki

Beste Romain,
we hebben de opwaardeercode zojuist nogmaals per email verzonden. Je kunt de code activeren door #125* code# en de beltoets in te toetsen op je mobiele telefoon.
Met...
Beste Romain,

Inge De Raeve

Uitstekend

Snelle service, gemakkelijk

Marc

Verloopt zeer vlot en snel.

Betaling met maestro ging alweer mis.

overzichtelijke website

Beste klant,
tot waar kom je precies? Kun je een screenshot van de foutmelding sturen naar support@herladen.be? Dan zoeken we het voor je uit.
het Team van...

Pottier Eddy

Na 10 maal geprobeert te hebben is het nog steeds niet gelukt

Beste klant,
je kunt je Orange code activeren door op je mobiele telefoon het volgende in te toetsen:
#125* herlaadcode# en de beltoets
Lukt dit niet, dan kan de klantenservice van...
#125* herlaadcode# en de beltoets
Lukt dit niet, dan kan de klantenservice van Orange de code ook handmatig voor je boeken.
het Team van Herladen.be

Ik heb de gevraagde herlaadcode ingedrukt maar krijg antwoord dat mijn code niet gekend is .Heb voor 25€ betaald maar geen bevestiging op mijn gsm

Beste klant,
wij hebben je supportaanvraag vorige maand beantwoord. Wij gaan ervan uit dat het inmiddels is gelukt met de opwaardering. Mocht dit niet zo zijn, kun je dan onze email van 9 oktober beantwoorden en uitleggen welke foutmelding je precies krijgt?