Herladen.be

Betaald en niks ontvangen kwa e-mail voor iTunes card van 50 euro. Fraude?

None

Beste klant,
Via e-mail hebben we je supportaanvraag beantwoord.
Fijne dag!

MK

Slecht

Geen, paysafe gekocht voor 50€ met ongeldige code!!!

Beste klant,
We hebben je een geldige code verstuurd naar het in de bestelling opgegeven e-mailadres. Als reactie op jouw supportaanvraag, hebben we je tips gestuurd zodat je de code gewoon kunt gebruiken.
Veel plezier met de code!
Met vriendelijke groet, Team Herladen.be

Baran

Heb een herlaad kaart van playstation gekocht heb ook een mail gekregen van die 29 sec zever maar heb nogsteeds mijn code niet ontvangen snell een antwoord hierop graag!!!

??

Beste klant,
Wij lossen graag het probleem samen met jou op. Daarom hebben we je een e-mail gestuurd met informatie over jouw bestelling.
Fijne dag verder!

A.y

Heel slecht!

Paysafe kaartje gekocht van 50€ en werkt niet eens!!

Beste klant,
Wij lossen het probleem graag samen met jou op, maar helaas hebben we nog geen reactie van je ontvangen op onze e-mail. Met het door jou aangegeven e-mailadres vinden we ook geen supportaanvraag, maar wel een bestelling in ons systeem. Daarom hebben we de code nogmaals naar jouw e-mailadres toegestuurd. Veel plezier ermee!

Tom Claesen

Heb betaald maar geen mail ontvangen of code ! kan u helpen

roblox card 20 euro betaald maar niks ontvangen !!

Beste klant,
We hebben je supportaanvraag per e-mail beantwoord.
Fijne dag!

jordy

Normaal

heb mijn netflif code niet aangekregen op mijn e- mail

Beste klant,
Na ontvangst van betaling hadden we de code verstuurd naar het in de bestelling opgegeven e-mailadres. Dit hebben we daarna nogmaals gedaan, maar we hebben nog geen reactie mogen ontvangen. Hopelijk ontvang je onze mails wel in goede orde.
Veel plezier met de code!

maxim

2 van mijn roblox kaartjes zijn niet aangekomen stuur nu of ik zeg dat deze site fake is

niks

Reactie Herladen.be:

Beste klant, hier is inderdaad iets niet goed gegaan aan onze kant. Onze excuses daarvoor! Wij hebben u zojuist een email gestuurd met meer informatie. Met vriendelijke groet, Team opwaarderen.nl

Et talie

Slecht. Geld is wel van mijn rekening en heb geen herlaad code ontvangen!!! Dit is zeer frustrerend. Zeker als je die verwacht binnen 29 sec. Bellen naar de klantendienst is tegen een hoog tarief.... Slecht. Geld is wel van mijn rekening en heb geen herlaad code ontvangen!!! Dit is zeer frustrerend. Zeker als je die verwacht binnen 29 sec. Bellen naar de klantendienst is tegen een hoog tarief. Formulier Ingevuld maar die verdwijnt waarschijnlijk in de matrix.... Geld gewoon weg!!! Volgende keer ga ik gewoon naar de nachtwinkel!

Voor de moment geen

Beste klant,
je betalingen zijn mislukt. De bedragen zijn niet bij ons binnengekomen. Op je creditcard werd wel een bedrag gereserveerd, maar uiteindelijk is de betaling niet compleet afgerond. Je bestellingen hebben we daarom gestorneerd. Je creditcard maatschappij zal het gereserveerde bedrag automatisch weer vrijgeven.
Met vriendelijke groet, Team Opwaarderen.nl

Ellen Breyne

Probeerde een cadeaubon voor netflix te kopen. Betaling mislukte zogezegd telkens. 3 keer geprobeerd te betalen. Nooit codes ontvangen en wel 3x geld van mijn rekening terwijl er op jullie site kwam... Probeerde een cadeaubon voor netflix te kopen. Betaling mislukte zogezegd telkens. 3 keer geprobeerd te betalen. Nooit codes ontvangen en wel 3x geld van mijn rekening terwijl er op jullie site kwam dat de betaling mislukt was!! Geen aanrader! Wil mijn geld terug! Ook telefonisch geen contact met jullie te krijgen!

Beste klant,
een telefonische contactopname kon ik niet terugvinden, ik zie echter dat er al wel contact is geweest met je via email. De bedragen zijn teruggeboekt naar je bankrekening.
Met...
Met vriendelijke groet, Team Opwaarderen.nl

Ibraham

I just buy iTunes card and I don’t receive the email ?

Good

Dear customer,
Great to hear you like our service! My colleague helped you via email.
Have a nice day!
Kind regards,