Samira

Heel SLECHT! Ik doe een aankoop bij jullie en ontvang mijn code van mijn beltegoed niet! Dit is al de zoveelste keer bij jullie dat ik die niet ontvang! Jullie zijn ook niet eens te bereiken

Halve punt

Beste klant,
Wij vinden het jammer dat je ontevreden bent over onze service. Wij zouden graag het probleem oplossen samen met jou. Met het aangegeven e-mailadres vinden we echter geen bestelling in ons systeem van de afgelopen maand en ook geen supportaanvraag. Daarom hebben we je e-mail gestuurd. Zou je ons, als antwoord op deze laatste e-mail, wat preciezer kunnen vertellen waar het om gaat en ons daarbij ook je ordernummer of het gebruikte e-mailadres doen toekomen?

jan

Waardeloos

Beste klant,
Erg jammer dat je ontevreden bent over onze service. Graag zouden wij het probleem samen met je oplossen. Met het aangegeven e-mailadres vinden we echter van de afgelopen maand geen bestelling in ons systeem en ook geen supportaanvraag. Daarom hebben we je e-mail gestuurd. Kun je ons, als antwoord op deze laatste e-mail, wat preciezer aangeven waar het om gaat en ons daarbij ook je ordernummer of het gebruikte emailadres doen toekomen?

Lindsay

(Bewerkt)

Slecht. Na 3x een contactformulier in te vullen, konden ze dan toch eindelijk eens reageren en een code opsturen. NOOIT bestel ik hier nog iets.

Beste klant,
We hebben de code minstens drie maal verstuurd naar het in de bestelling opgegeven e-mailadres.
Veel plezier met de code!

Damy_wante@hotmail.com

(Bewerkt)

Klein probleempje gehadt maar super snel opgelost heel fijn?

Snel opgelost

Beste klant,
Goed om te horen dat we je naar tevredenheid hebben geholpen.
Veel plezier met je aankopen!

WDU

Veel vraagtekens bij de vraag voor persoonlijke gegevens

nog geen

Beste klant,
Je hebt besteld bij een andere aanbieder.
Dit hebben we ook naar je gecommuniceerd per e-mail.
We hopen dat de andere aanbieder je snel kan helpen.

Kiekens

snel

Beste klant,
Leuk om te horen dat je enthousiast bent over onze service.
Veel plezier met je aankopen!

Keti

Slecht! Heb betaald maar geen code ontvangen. Contact opnemen lukt ook niet....

Beste klant,
We hebben je supportaanvraag per e-mail beantwoord.
Fijne dag!

Caner

Ik heb geen code ontvangen er staat betalingen met bancontact kunnen niet verwerkt worden maar toch is er 10€ van mijn rekening afgehouden

Beste klant,
We hebben je supportaanvraag ontvangen en beantwoord.
Helaas konden wij met de gegevens die je opgaf geen bestelling in ons systeem vinden.
Daarom vroegen we of je ons het...
Beste klant,
We hebben je supportaanvraag ontvangen en beantwoord.
Daarom vroegen we of je ons het ordernummer kunt sturen. In de e-mail hebben we uitgelegd waar en hoe je deze kan vinden.

Pad

Niet goed herlazdkaart betaalt mazr code niet ontvangen

Beste klant,
Zoals we per e-mail ook aangaven, graag zouden wij het probleem samen met je oplossen. Met het aangegeven e-mailadres vinden we echter geen supportaanvraag in ons systeem, maar wel jouw bestelling, waarvan wij de betaling niet hadden ontvangen. We zien dat het bedrag weer op je bankrekening is teruggestort.
We hopen je voldoende geïnformeerd te hebben.

B. Willems

(Bewerkt)

Update: Het probleem is inmiddels naar tevredenheid opgelost. Toch jammer dat het zo lang moest duren.

Ronduit slecht. Gisteravond een code besteld, na een uur nog niets ontvangen, dus een email gestuurd waar ik nog steeds geen antwoord op heb ontvangen. Heb ook geprobeerd te bellen, maar de verbinding wordt simpelweg verbroken na 10 in de wacht staan.

Beste klant,
We zijn blij dat we het probleem naar jouw tevredenheid hebben opgelost. Bedankt voor je vertouwen in onze klantenservice.
Een fijne dag gewenst!