Alikhan

Zeer goed 50 euro bestelt derekt ontvangen

Bestelling snel ontvangen, gemakkelijk om te kopen via bank app

Beste klant,
Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over onze service!
Veel plezier met je aankopen!

Benhaddou Najate

Nu ontevreden... Ik wacht nog altijd op mijn code van 20€ belwaarde!!!

Daarvoor had ik het redelijk snel nu niet, nog niet... Niet leuk als je dringend moet bellen!

Beste klant,
Graag lossen wij samen met jou het probleem op. Daarom hebben we je een e-mail gestuurd met verdere informatie over jouw bestelling.
Fijne dag!

Tinne

Slecht duurd lang voor 20 €

Beste klant,
Graag lossen wij het probleem samen met jou op. Daarom hebben we je een e-mail gestuurd met informatie over jouw bestelling.
Fijne dag verder!

Bjorn Cordons

Goed,

Maar graag had ik de codes nog in de mailbox ontvangen.

Veilig

Beste klant,
Fijn dat je tevreden bent over onze service! We hebben je supportaanvraag opgelost.

Tanco Van de laar

Helemaal Top

Zeer snelle levering!

Beste klant,
Bedankt voor je positieve en leuke reactie. We zijn blij dat je zo enthousiast bent over onze service!
Veel plezier met je aankoop!

gsm

Perfect , was direct inorde , wat moet een mens nog meer?

supersnel

Beste klant,
Super dat je zo enthousiast bent over onze service! Daar worden wij ook blij van.
Veel plezier met je aankoop!

Liam

Slecht sorry maar 20 euro gewoon kwijt ? Neeee en de klantservice werkt niet regel dittttttttttt

Liam.vangucht@gmail.com

Beste klant,
We hebben je een geldige code verstuurd naar het in de bestelling opgegeven e-mailadres. Als reactie op jouw supportaanvraag, hebben we je tips gestuurd zodat je de code gewoon kunt gebruiken.
Veel plezier met de code!

Vincenzo

Na het betalen van 3 paysafecards nog steeds geen code ontvangen. Deze zou max 30min mogen duren. Nu reeds 36u later en verschillende keren een mail verzonden te hebben is er nog steeds geen respons.

Beste klant,
We hebben de codes verstuurd naar het in de bestelling opgegeven e-mailadres.
Veel plezier met de codes!

Miranda

Alles komt direct toe via mijn mail... Top

Beste klant,
Mooi dat je zo tevreden bent over onze service!
Veel plezier met je aankoop en alvast een fijne jaarwisseling gewenst.

Sarah

Slecht en dat voor mijn 1ste aankoop netflix kaart gekocht code toegestuurd gekregen maar code werkt niet . Wel het geld van de rekening afgehaald ! Netflix opgebeld en volgens hun moeten jullie de... Slecht en dat voor mijn 1ste aankoop netflix kaart gekocht code toegestuurd gekregen maar code werkt niet . Wel het geld van de rekening afgehaald ! Netflix opgebeld en volgens hun moeten jullie de code nog activeren voor gebruik dit staat wel niet op de website ! Er staat tot je het onmiddellijk kan gebruiken dus zijn nu in afwachting op jullie reactie want hoe het er nu uitziet lijkt het allemaal bedrog !

Beste klant,
Fijn dat we jouw vraag per e-mail hebben kunnen oplossen.