Marine

Good

Convenient and fast

Reactie Herladen.be:

Nice to hear you are happy with our service!
Have fun with your purchase. :)
Kind regards, Nicolette

Jan

(Bewerkt)

Ik had een Google playcard besteld maar geen code gekregen. Na contact met een medewerker is dit euvel verholpen. TOP

Service

Beste klant,
Mooi dat we je goed hebben kunnen helpen.
Veel plezier met de Google Play-kaart!

Kabir Walizada

Ik heb €15 google play gift card besteld jullie hebben van mijn bank rekening €30 . Waarom?

Bulshit

Beste klant,
We hadden beide codes verstuurd naar het in de bestelling opgegeven e-mailadres. Je gaf aan dat je de tweede code niet in je inbox hebt gevonden. Daarom hebben we deze code nogmaals toegestuurd.
Veel plezier met de codes!

jozef krajnak

Ik heb 10euro herlaad,
alles geprobeerd en het werkt niet..
het code is ongeldig .
Gelieve contact op te nemen via:
sana.zoly@gmail.com

werkt niet

Beste klant,
We hebben je tips gestuurd via e-mail.
Veel plezier met je code!

Mustapha H.

Verkeerde landcode verkocht

Eerder gekocht geen problemen gekend.

Beste klant,
Mijn collega heeft de juiste code verstuurd naar jouw e-mailadres.
Veel plezier ermee!

stefaan van vlierberghe

ZEER, ZEER, AFSCHUWELIJK SLECHT

ZEER SLECHT

Beste klant,
Jammer dat je geen goede ervaring hebt met onze service.
Nogmaals, het probleem ligt bij het opwaardeerproces van je provider. Zij kunnen je verder helpen.
Succes en een...
Beste klant,
Jammer dat je geen goede ervaring hebt met onze service.
Succes en een fijne week!

Me

(Bewerkt)

Ik heb een code ontvangen die niet werkt. Ik ben gewoon mijn €100 kwijt.

Beste klant,
We hebben je een e-mail gestuurd met meer informatie over de foutmelding die jouw code gaf.
Succes!

Ivo De Boeck

(Bewerkt)

Vandaag heb ik voor de derde maal mijn belkrediet met €15,00 herladen.
Vandaag heb ik voor de derde maal mijn belkrediet met €15,00 herladen.
Ik heb al tweemaal mijn GSM willen herladen, telkens voor €15, Er is telkens €15,49 van de rekening gegaan (nl. op 2 nov. en nog eens rond 20 nov.) toch krijg ik telkens ik wil bellen bericht dat er slechts €0,3 belkrediet is.
Wil je dat a.u.b. eens in orde maken.

Het probleem is ondertussen opgelost;
Dank u !

De snelle hulp.

Beste klant,
We zijn blij dat we je hebben kunnen helpen!
Beste klant,
We zijn blij dat we je hebben kunnen helpen!
We hadden de codes verstuurd naar het in de bestelling opgegeven e-mailadres. Dit hebben we daarna nogmaals gedaan; fijn dat je deze in goede orde hebt ontvangen.
Veel plezier met de codes!

Rutkowski Peter

Ik heb eerder besteld en geen probleem. Afgelopen zaterdag voor groot bedrag aangekocht maar geen codes gehad. Heb het gedaan via card reader. Ik heb ze mijn uittreksel laten zien samen met de... Ik heb eerder besteld en geen probleem. Afgelopen zaterdag voor groot bedrag aangekocht maar geen codes gehad. Heb het gedaan via card reader. Ik heb ze mijn uittreksel laten zien samen met de referentie. Het blijft windstil.........

Na wat ik heb meegemaakt, is er niet veel goed aan. Ik hoop nog mijn codes te ontvangen

Beste lezer,
Op je afschrift is te zien dat je bij een ander bedrijf hebt besteld (zie onze e-mail).
Succes en een fijne dag verder!

Vandermeeren Jean-Luc

Ik heb gisteren een bestelling gedaan voor een Belkrediet van 20€ zie ordernummer 179667661 maar heb spijtig genoeg nog steeds geen activatiecode mogen ontvangen ondanks mijn meerdere mails !

Momenteel spijtig genoeg geen

Beste klant,
Oeps, je had een typefout gemaakt in jouw e-mailadres. We hebben de code nu verzonden naar het juiste e-mailadres. Veel plezier met je bestelling!