Rambod

Ik heb betaald maar geen mail ontvangen terwijl ik de juiste email adres heb doorgegeven!

Beste klant,
als geregistreerde klant kun je de code ook opzoeken in je account op onze website. Kom je ook dan niet verder, stuur dan een bericht aan ons support team met het ordernummer. Zij sturen je de code dan nogmaals toe.
Opwaarderen.nl

Normaal herlaad ik altijd hier en verloopt allesvothes maar nu Heb de code ontvangen en gestuurd naar 1884, heb nog steedds geen crediet gekregen !!!

Beste klant,
wanneer je problemen hebt de code te activeren, kun je het beste even contact opnemen met de klantenservice van je provider. Zij kunnen de code handmatig voor je boeken.
Met...
Herladen.be

Support is een beetje traag, wacht al 12 op een email terug.

Beste klant,
je supportaanvraag is van zaterdagavond. Ons supportteam helpt je graag van maandag-vrijdag van 9-17 uur verder.
Als geregistreerde klant vind je de code trouwens 24/7 terug in...
Beste klant,
Als geregistreerde klant vind je de code trouwens 24/7 terug in je bestelhistorie.

Leen feyaerts

Snel en duidelijk: gemakkelijk te herladen. Dus tevreden.

Ed Langstaaf

Voila dit is wel sjuust! Mijn netflix code is binnen een paar secondekes binnen. Kan ik vanavond met het vrouwke netflix bekijken.

Netflix binnen een paar secondekes

Paqi

Betaling 7u38 gedaan en nu om 9u47 nog steeds geen mail ontvangen

Beste klant,
wij hebben je op 8 november twee keer een email gestuurd met de code. Als je deze nog steeds niet ontvangen hebt, dan zou het kunnen dat je een fout emailadres opgegeven hebt bij je bestelling. Mocht je de code nog niet ontvangen hebben, stuur ons dan een email met het juiste emailadres en het ordernummer. Wij sturen de code dan nogmaals toe.

Milan Driebeens

Alee menneke, beltegoed kopen op herladen is zoals ik mijn mannen behaag, kort maar krachtig

Voila zo snel als een vuistke

caciki

Ik fiel bedanke . jim kart zir gut telefon make. ik danke

ik fiel bedanke . jim kart zir gut telefon make. ik danke

Code niet gekregen, ook niet in spam

Beste klant,
Bedankt voor je feedback. De codes werden direct na ingang van de betaling per email verzonden. Zojuist hebben we ze nogeens verzonden. Mocht je nog steeds niets ontvangen hebben, kun je dan een email sturen naar support@herladen.be met het ordernummer en het juiste emailadres?

Ronny Vanackere

Geen worden hoe correct het is