Slecht contact. Voor 15 euro betaald maar niets ontvangen, ook niet na een mail te hebben gestuurd.

Beste klant,
We hebben je mail ontvangen en we hebben je daarop ook geantwoord. We hebben de code verzonden naar het aangegeven emailadres.
Team...
Team Herladen.be

Heel ingewikkeld moeilijk te verstaan voor oudere mensen

Beste klant,
Wat vervelend dat het moeilijk te begrijpen is. Je hebt een opwaardeercode van Proximus besteld. Als het niet lukt om de opwaardeercode te activeren op de mobiele telefoon, dan kun je de klantenservice van Proximus benaderen. Zij kunnen deze opwaardeercode handmatig boeken voor je op de telefoon.

Luc

Niet gied , heb voor 2 betaald en krijg maar een giftkaart?

Geen duurt veel te lang en dan teweinig

Beste klant,
Helaas kunnen we met dit emailadres geen bestelling in ons systeem vinden. Zou je ons via het contactformulier willen benaderen. Vergeet daarbij niet je ordernummer van je bestelling aan te geven. Dan kunnen we daarna de codes alsnog versturen.

Slecht, herladen werkt niet

neen

Beste klant,
Wat vervelend dat het herladen niet lukt. Onze codes zijn ongebruikt vóór levering. Het beste kun je contact opnemen met de klantenservice van Orange. Zij kunnen deze opwaardeercode handmatig opwaarderen activeren op je mobiele telefoon.
Sandy Walker.

Luc

Niet gied , heb voor 2 betaald en krijg maar een giftkaart?

Geen duurt veel te lang en dan teweinig

Beste klant,
Helaas kunnen we met het aangegeven emailadres geen bestelling in ons systeem vinden. Zou je ons een ordernummer kunnen toezenden via het contactformulier? Dan kan de klantenservice je verder helpen.
Team Herladen.be

Het werkte goed, werd even bezorgd omdat ik de email niet vond maar na het kijken naar de 'junk-mail' categorie vond ik de email zo en werkte het perfect

Jan Haesen

Ik wou 15 euro herladen op mijn zoon zijn gsm (orange) maar de code werkt niet. En dat ik zelf de klantendienst van orange moet contacteren vind ik niet kunnen. Ik heb de code bij herladen.be... Ik wou 15 euro herladen op mijn zoon zijn gsm (orange) maar de code werkt niet. En dat ik zelf de klantendienst van orange moet contacteren vind ik niet kunnen. Ik heb de code bij herladen.be gekocht en betaald dus verwacht ik van jullie een oplossing eigenlijk.

Nog geen enkel sterk punt gevonden tot nu toe maar dat kan veranderen misschien?

Beste klant,
Wat vervelend dat je de code niet kunt herladen op je mobiele telefoon. Wij kunnen niet de opwaardeercode activeren op de mobiele telefoon. Dit kan alleen de provider. De codes die wij uitleveren zijn ongebruikt.
Team Herladen.be

SLECHT, wou 15 euro online herladen maar de herlaadcode doet het niet !

Beste klant,
We hebben je bericht ontvangen dat het opwaarderen niet lukt met de code die je van ons ontvangen hebt. Al onze codes zijn echter ongebruikt en direct door de leverancier aan ons verstrekt. We raden je aan om contact op te nemen met de klantenservice van Orange. Zij kunnen deze code handmatig activeren voor je op de mobiele telefoon..
Team Herladen.be

Simkaart herladen ging goed en vlot. Maar ik moest wel heel erg lang wachten voor dat de betaaling goed gekeurd was

Alles ging goed en vlotjes

REne

Onvoldoende geld is weg maar de code is nog niet verstuurd naar mijn E-mail

Beste klant,
We hebben de code verzonden naar het aangegeven emailadres. Het kan zijn dat deze mail terechtkomt.