ALUPEX

Rafarl Iskandarian

Snelle service en goede kwaliteit van materiaal.

Gemakkelijk contact op te nemen.

Website iets gemakkelijker maken.

Snel

Snel

Danny

Buiten een technische storing bij de bestelling online is alles super vlot verlopen, zelfs de rechtzetting van wat er fout was gelopen werd bijzonder vlot afgehandeld. De prijs was de scherpste... Buiten een technische storing bij de bestelling online is alles super vlot verlopen, zelfs de rechtzetting van wat er fout was gelopen werd bijzonder vlot afgehandeld. De prijs was de scherpste prijs die ik gevonden had, proficiaat.

Zeer klantvriendelijk

Eens nakijken waarom je bij de bestelling toch naar de bankverichting wordt doorgestuurd om na de overschrijving te moeten vaststellen dat je een te lange straatnaam hebt gebruikt in het vorige... Eens nakijken waarom je bij de bestelling toch naar de bankverichting wordt doorgestuurd om na de overschrijving te moeten vaststellen dat je een te lange straatnaam hebt gebruikt in het vorige scherm, waar je nietmeer terug naartoe kan.
Je hebt het gevoel dat je opgelicht bent omdat je de bankverrichting hebt uitgevoerd en de boodschap krijgt dat de verrichting niet geslaagd is.

Ik heb 2 stuks gekocht: rooster Renson en betondoorvoer.

Informatie over levering die per email werd verschaft. Vertraging door verlofperiode werd meegedeeld.

Nog meer info over producten op website. Bvb de lengte van de betondoorvoer buis. Ook binnen en buiten afmetingen van de doorsnede.

Timmermans Dirk

Een vlotte en correcte voorstelling van het product waarin ik interesse had.

Snelle respons op vragen.

Van Endert

Klantvriendelijk, goede informatie

Goede informatie i.v.m. de gekochte goederen

M Jansen

Online in de chat om advies gevraagd. Maarten heeft mij wat geadviseerd en ik ben er helemaal blij mee. Mocht ik weer wat nodig hebben, weet ik Maarten te vinden. Ook een stuk voordeliger dan in... Online in de chat om advies gevraagd. Maarten heeft mij wat geadviseerd en ik ben er helemaal blij mee. Mocht ik weer wat nodig hebben, weet ik Maarten te vinden. Ook een stuk voordeliger dan in Nederland. Product was binnen 3 dagen in huis: top!

Vandevoorde

Snelle levering!