Brenda Torfs

Ik maakte reeds gebruik van de producten op mijn vorige werk. Bij mijn huidige werkgever hebben ze geen Ergonomics producten, dus heb ik zelf een bestelling gedaan als particulier en dat is allemaal... Ik maakte reeds gebruik van de producten op mijn vorige werk. Bij mijn huidige werkgever hebben ze geen Ergonomics producten, dus heb ik zelf een bestelling gedaan als particulier en dat is allemaal vlot verlopen.

Goede ondersteuning van polsen tijdens het typen op mijn toetsenbord en het werken met de muis. Dit is zeer belangrijk voor mij aangezien ik 95% van mijn tijd op het werk achter de computer door... Goede ondersteuning van polsen tijdens het typen op mijn toetsenbord en het werken met de muis. Dit is zeer belangrijk voor mij aangezien ik 95% van mijn tijd op het werk achter de computer door breng.

Nee, geen opmerkingen of tips.

Aangename ervaring. Mogelijkheid tot het op proef nemen van artikelen is zeer goed.

Duidelijke uitleg op de website

Vlotte afhandeling, levering en proefplaatsing.

proefplaatsing

het terugsturen op eigen kosten: zou fijner zijn als dit door jullie opgehaald zou worden.

Heel tevreden van snelle service.

Jochem

Zeer goede webshop. Mooi gestructureerde info met duidelijke uitleg en foto's van het product.

Duidelijke beschrijvingen & foto's.

Eventueel video toevoegen aan product.

Christof

Product en levering zoals geadverteerd. snel en correct.

aantal ergo producten zijn hier aanzienlijk goeiekoper dan op andere websites.

Katrien

Snelle service en klantvriendelijk

Mijn product was niet helemaal in orde. Easy Ergonomics heeft dit zelf getest en voor een oplossing gezorgd.

Zeer goed

hulp

De proefplaatsing van de polsondersteuners gebeurde zeer vlot.

Zeer aangenaam en vlot

neen