Sofie SOB Grondwerken

Super service, heb telefonisch besteld kreeg de kans om dingen uit te testen en het juiste product te kiezen.

- Personeel is goed op de hoogte ( gebruikt de producten zelf naar eigen zeggen)
- Kans om te testen gedurende een paar weken
- Telefonisch bestellen mogelijk met advies van een...
- Kans om te testen gedurende een paar weken
- Telefonisch bestellen mogelijk met advies van een medewerker
- Zeer behulpzaam

Het terugzenden vereenvoudigen bv voucher opsturen om terug te sturen via kiala punt (Belgie)

Alec Verleije (Smidt-Imex BVBA)

Goede communicatie, zowel via mail als via telefoon.
Zeer snelle verwerken van aanvragen en orders.
Uiterst tevreden over onze samenwerking.

communicatie (kort op de bal spelen / emails zijn duidelijk)
snelheid verwerking orders / aanvragen
snelle verzending
verkopers zoeken mee naar een oplossing

UITSTEKEND

GOEIE SERVICE ! ! !

PROFICIAT ! DOE ZO VERDER ! ! !

VTI-Waregem

Heel goed, degelijk materiaal en een uitstekende service!

vlotte service

Duidelijke omschrijving die beantwoord aan het reële product.

Provinciebestuur Vlaams-Brabant

Correct, snel, in orde

Ik heb eerst telefonische contact gehad met de firma om uitleg te vragen. de mevrouw aan de telefoon was supper vriendelijk en nag genoeg tijd om alles te overlopen bij mijn bestelling, gewoon... Ik heb eerst telefonische contact gehad met de firma om uitleg te vragen. de mevrouw aan de telefoon was supper vriendelijk en nag genoeg tijd om alles te overlopen bij mijn bestelling, gewoon supper onthaal, hoedje af

Top ergonomie producten

snelle bestelling en levering
betaling op rekening is pluspunt

geen verbeterpunten, erg tevreden

Kristin

Ik heb vanuit België drie ergonomische muizen op proefplaatsing besteld. De levering en facturatie verliep erg snel en vlot, en het telefonische contact voor meer informatie over de proefplaatsing... Ik heb vanuit België drie ergonomische muizen op proefplaatsing besteld. De levering en facturatie verliep erg snel en vlot, en het telefonische contact voor meer informatie over de proefplaatsing verliep heel vriendelijk. Na 21 dagen proef stuurde ik 2 van 3 muizen retour, waarvoor ik de volgende dag al een creditnota ontving. Zeer positieve ervaring dus, een aanrader! En het feit dat je alles op proefplaatsing kan bestellen, voorkomt investeringen waar je achteraf spijt van hebt.

Snelheid, klantvriendelijkheid, correctheid

Een periode van 30 in plaats van 21 dagen voor de proefplaatsing zou nog handiger zijn. Tijd vliegt zo snel.

Dit is reeds mijn tweede verticale muis. De eerste was stuk. Ik heb direct een nieuwe besteld.

Snelle afhandeling en levering