Pietertje de Wolff

Een ergonomische muis besteld, levering heel snel.

Ik bestelde via de website een computermuis.

neen

Positief, vlot en snel

Neda

Perfecte service zowel telefonisch als via e-mail en van A tot Z. De beschrijving van producten op de website zijn gedetailleerd en komen 100% overeen met het product.

In orde

Eerste ervaring , een jaar geleden was positief. Daarom dat ik hetzelfde product opnieuw bestelde. Echter deze keer ontbraken onderdelen van het product en ben ik helemaal niet tevreden van de... Eerste ervaring , een jaar geleden was positief. Daarom dat ik hetzelfde product opnieuw bestelde. Echter deze keer ontbraken onderdelen van het product en ben ik helemaal niet tevreden van de service.

Onderdelen van het product dat ik kocht ontbraken. Na een klacht van mijnentwege was de reactie dat de fabrikant zou worden aangesproken, maar daar bleef het ook bij. Ik ben zelf naar de... Onderdelen van het product dat ik kocht ontbraken. Na een klacht van mijnentwege was de reactie dat de fabrikant zou worden aangesproken, maar daar bleef het ook bij. Ik ben zelf naar de doe-het-zelfwinkel moeten rijden om het product aan te passen en bruikbaar te maken. Het spreekt voor zich dat als het product niet in orde is, dit moet worden opgelost door het bedrijf zelf en niet door de klant.

Reactie Easy Ergonomics:

Beste meneer, u geeft aan dat er onderdelen ontbraken. Dit is niet het geval en dit hebben wij u ook uitgelegd. De fabrikant heeft besloten om enkele kleine onderdeeltjes (ringetjes) niet meer... Beste meneer, u geeft aan dat er onderdelen ontbraken. Dit is niet het geval en dit hebben wij u ook uitgelegd. De fabrikant heeft besloten om enkele kleine onderdeeltjes (ringetjes) niet meer standaard te leveren bid de Easy Armsteun. Wij zijn uiteraard niet verantwoordelijk voor het feit dat een fabrikant een product aanpast of montage-deeltjes niet meer levert.
Easy Ergonomics

Het uiteindelijk bestelde product voldoet niet aan de verwachtingen! Ergonomie weegt niet op tegen het ontbreken van functionaliteiten die op "gewone" muizen wel aanwezig zijn zoals het kunnen... Het uiteindelijk bestelde product voldoet niet aan de verwachtingen! Ergonomie weegt niet op tegen het ontbreken van functionaliteiten die op "gewone" muizen wel aanwezig zijn zoals het kunnen terugbladeren van webpagina's...

Reactie Easy Ergonomics:

Hartelijk dank voor uw reactie. De door u bestelde Handshoemouse heeft inderdaad geen functie om BACK / FORWARD te gaan in webpagina's. Sommige van onze ergonomische muizen hebben deze functie wel,... Hartelijk dank voor uw reactie. De door u bestelde Handshoemouse heeft inderdaad geen functie om BACK / FORWARD te gaan in webpagina's. Sommige van onze ergonomische muizen hebben deze functie wel, anderen weer niet. Bij ergonomische muizen is de ergonomische vormgeving het uitgangspunt. Als daarnaast nog ruimte is voor extra knoppen, is dat natuurlijk erg fijn. Helaas is dit niet altijd mogelijk.