Levering moet nie altijd de volgende dag hoor... als de leverkosten hierbij minder zijn mag er zeker een optie komen voor levering binnen de 5 werkdagen.

Reactie Partywinkel.be:

Dank voor je beoordeling. Wat vervelend om te vernemen dat de bestelling de volgende dag niet is geleverd. Dat is uiteraard niet de bedoeling geweest. Heb je inmiddels al contact opgenomen met onze... Dank voor je beoordeling. Wat vervelend om te vernemen dat de bestelling de volgende dag niet is geleverd. Dat is uiteraard niet de bedoeling geweest. Heb je inmiddels al contact opgenomen met onze klantenservice? Wij horen en helpen je graag!

AL

Snelle afhandeling en levering

Alain

Snelle service en prijs kwaliteit ok!

Ik vond direct wat ik nodig had voor een heel schappelijke prijs.

Jamel

Jammer dat mijn Paketje niet de gegeven datum is gearriveerd. Nu staat het hier en ben ik er niks mee.

Reactie Partywinkel.be:

Dank voor je beoordeling. Wat vervelend om te vernemen dat het pakketje later is aangekomen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Retourneren is overigens geen probleem. Wij zien je graag terug bij... Dank voor je beoordeling. Wat vervelend om te vernemen dat het pakketje later is aangekomen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Retourneren is overigens geen probleem. Wij zien je graag terug bij een volgend feest!
Partywinkel

Niet tijdig verzonden. Niet vriendelijk via de chat. Ook Retourbeleid is niet hedendaags. Meerdere shops die wel deze service aanbieden.

Reactie Partywinkel.be:

Dank voor je beoordeling. Wat vervelend om te vernemen dat je niet tevreden bent over onze service. Graag horen wij hoe we dit kunnen verbeteren. Wij zien je graag terug bij een volgend... Dank voor je beoordeling. Wat vervelend om te vernemen dat je niet tevreden bent over onze service. Graag horen wij hoe we dit kunnen verbeteren. Wij zien je graag terug bij een volgend feest!

Kwinten

Ik heb het leger kostuum besteld. Kwam een dag te laat aan en de broek was aan de linkerkant volledig gescheurd. Hier betaal je dan 20 euro voor plus de “snelle” levering van 5 euro, een regelrechte... Ik heb het leger kostuum besteld. Kwam een dag te laat aan en de broek was aan de linkerkant volledig gescheurd. Hier betaal je dan 20 euro voor plus de “snelle” levering van 5 euro, een regelrechte schande.
Kwaliteit nihil.

Reactie Partywinkel.be:

Dank voor je beoordeling. Wat vervelend om te vernemen dat de levering een dag later is gekomen dan gepland en dat het kostuum defect is. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Heb je inmiddels al... Dank voor je beoordeling. Wat vervelend om te vernemen dat de levering een dag later is gekomen dan gepland en dat het kostuum defect is. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Heb je inmiddels al contact opgenomen met onze klantenservice? Wij horen en helpen je graag!
Partywinkel

Verpakkingen van de kaarsjes waren al open

Reactie Partywinkel.be:

Dank voor je beoordeling. Wat vervelend om te vernemen dat de verpakking al open is geweest. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Heb je inmiddels al contact opgenomen met onze klantenservice? Wij... Dank voor je beoordeling. Wat vervelend om te vernemen dat de verpakking al open is geweest. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Heb je inmiddels al contact opgenomen met onze klantenservice? Wij horen en helpen je graag!