Verkeerd leveradres opgegeven (direct laten weten dat het moest veranderen maar omdat dit in het weekend was hebben ze dit niet meer op tijd kunnen aanpassen voor de verzending), pakket werd...Verkeerd leveradres opgegeven (direct laten weten dat het moest veranderen maar omdat dit in het weekend was hebben ze dit niet meer op tijd kunnen aanpassen voor de verzending), pakket werd geretourneerd en mijn geld teruggestort. Daarna opnieuw besteld (met juiste leveradres) en zoals beloofd de dag erna ontvangen
Charlotte
Super snelle service! Vrijdagavond laat besteld, zaterdag geleverd!
Stephane Crombez
Super snelle levering, TOP! Prima verhouding prijs-kwaliteit.
Dounia Van Nuffelen
Uitsteller dat ik ben heb ik tijdig bij jullie besteld . Wat ik wel gezien had maar niet verwacht : volgende dag in huis! En ja hoor , 's avonds om 20h besteld , 's MIDDAGS (!!!) reeds...Uitsteller dat ik ben heb ik tijdig bij jullie besteld . Wat ik wel gezien had maar niet verwacht : volgende dag in huis! En ja hoor , 's avonds om 20h besteld , 's MIDDAGS (!!!) reeds toegekomen . Zelfs voor een adres in België . Super. Wat komt daar nog bij ? De leuke prijzen en de kwaliteit van de materialen , in verhouding . Top Top Top ! Alvast aangeraden bij vrienden!