Bii

Ik bestelde op 7/10/‘19, 4 ballonnen.
Het cijfer 30, 1x 41cm en 1x 86cm.
Ik bestelde op 7/10/‘19, 4 ballonnen.
Het cijfer 30, 1x 41cm en 1x 86cm.
Verzending was perfect, zoals beloofd de volgende dag geleverd. Echter.. bij het opblazen lieten mijn beide 0’len al meteen hun lucht weer af. De grote 0 is nog vrij mooi gebleven tot mijn verjaardag op 10/10’19 de kleine 0 ging gewoon volledig af tot ze plat was.
Ik heb meteen ‘s avonds nog een mail gestuurd van het probleem met de cijfer ballonnen, maar ik kreeg nog geen antwoord en we zijn vandaag 11/10’19
Wel een mail om te beoordelen dus doe ik dit maar zo dan... De ballonnen op zich waren wel heel mooi van kleur en goed verpakt voor de verzending.

Reactie Partywinkel.be:

Dank voor je beoordeling en heb je hierbij alle ballonnen met helium gevuld? Ook de kleine? Helaas zie ik hierbij ook geen email van je terug, waarbij wij altijd direct reageren :). Heb je deze... Dank voor je beoordeling en heb je hierbij alle ballonnen met helium gevuld? Ook de kleine? Helaas zie ik hierbij ook geen email van je terug, waarbij wij altijd direct reageren :). Heb je deze gemaild naar: klantenservice@partywinkel.be?
Wij horen en helpen je graag.
Met feestelijke groet,
Patrick

t. geelen

Niet tevreden slechte kwaliteit voor de prijs.

Reactie Partywinkel.be:

Dank voor je beoordeling en wat jammer om te horen. Wat heb je precies als slecht aan de kwaliteit ervaren?
Wij horen en helpen je graag.
Met feestelijke groet,
Esther

Snelle levering! Heel tevreden over mijn bestelling!!

Ik was zeer tevreden over de supersnelle levering !

Leen

Super snelle levering de dag erna.

Superwinkel, supersnelle bezorging, super tevreden!!!

Sakshi

Ik heb leuke Teletubbies versieringen gekocht en uitdeel zakjes die vind ik heel mooi kan er niet veel over zeggen want mijn zoon is in november jarig maar alles ziet er prima uit dank u

JDM15

Snelle levering, prima prijs/kwaliteit verhouding!

Mooie kleedjes, snelle en correcte service.