Ik heb een heliumtank bestelt. Het bestellen opzich ging makkelijk en soepel. Toen ik de bestelling thuis kreeg wilde ik het helijk uitproberen. Helaas vulde de tank geen ballon. In de ballon werd... Ik heb een heliumtank bestelt. Het bestellen opzich ging makkelijk en soepel. Toen ik de bestelling thuis kreeg wilde ik het helijk uitproberen. Helaas vulde de tank geen ballon. In de ballon werd een klein beetje helium geblazen en dat was het.

Reactie Partywinkel.be:

Bedankt voor je beoordeling en uiteraard is dit niet de bedoeling. Heb je hierbij de 3 stappen op de flyer gevolgd?
Patrick

Leuke artikels, maar jammer genoeg dag later geleverd dan ze beloofd hadden...

Reactie Partywinkel.be:

Bedankt voor je beoordeling en wat vervelend om te horen! Dit is uiteraard niet de bedoeling geweest, al helemaal niet omdat wij je bestelling gelijk hebben meegegeven aan PostNL. Wij hebben dan ook... Bedankt voor je beoordeling en wat vervelend om te horen! Dit is uiteraard niet de bedoeling geweest, al helemaal niet omdat wij je bestelling gelijk hebben meegegeven aan PostNL. Wij hebben dan ook gelijk een klacht bij hun uitgezet.
Mocht je je bestelling willen retourneren, dan horen wij je graag.
Patrick

Ik had pompons besteld. Althans, dat dacht ik... ik kreeg namelijk één pompom en dat stond nergens aangegeven. In de beschrijving stond ook pompoms, als in meervoud. Heel jammer dat je er dan maar... Ik had pompons besteld. Althans, dat dacht ik... ik kreeg namelijk één pompom en dat stond nergens aangegeven. In de beschrijving stond ook pompoms, als in meervoud. Heel jammer dat je er dan maar één krijgt... ik bedoel: wat moet je nou met één pompom?! Heel fijn als er bij komt te staan dat het er geen twee zijn.

Verder wel snelle en correcte bezorging.

Reactie Partywinkel.be:

Bedankt voor je beoordeling en het klopt inderdaad dat het deze per stuk worden verkocht. Vandaar dat er ook in de titel staat Roze Pom Pom. Ook in de productinhoud staat dit vermeldt, dat het 1... Bedankt voor je beoordeling en het klopt inderdaad dat het deze per stuk worden verkocht. Vandaar dat er ook in de titel staat Roze Pom Pom. Ook in de productinhoud staat dit vermeldt, dat het 1 stuk betreft. Wij zijn dan ook benieuwd waar je Pompoms hebt zien staan.

Leonie

Levering op tijd.
Netjes verpakt.
Alle producten ontvangen.

Reactie Partywinkel.be:

Bedankt voor je beoordeling en tot een volgend feest :)

janine piras

Snelle levering alleen jammer veel helium ballonnen gingen niet de lucht in gelukkig 2 besteld zodat we het opnieuw konden doen

Reactie Partywinkel.be:

Bedankt voor je beoordeling en lag dit hierbij aan de ballon?

Jen

Netjes op tijd in huis, keurig verpakt.
Alleen slingers van 8 meter besteld, waren de helft, 4 meter dus😟 en dat x 2, kom je dus 8 meter te kort.
Ook diverse ballonnen lek, tijdens het...
Netjes op tijd in huis, keurig verpakt.
Ook diverse ballonnen lek, tijdens het opblazen al.

Reactie Partywinkel.be:

Bedankt voor je beoordeling en wat vervelend om te moeten vernemen. Heb je voor ons foto's van de ballonnen?

Theunis

Zeer goed pakket helium + ballonnen, enkel zouden ze enkel nog wat langer mogen omhoog blijven.

Mirjam

Prima en snelle service