Mis

Alles echt snel en goed behandeld

Kim Vhz

Superleuke site met snelle verzending! Savonds besteld en volgende dag al in huis, en dat in deze drukke corona-tijden!

Kristel

Vele leuke artikelen, goede prijzen en snelle levering! Helemaal klaar voor een piratenfeestje!

Leyla

Supersnelle levering. Toppie!!

Maggy

Zeer tevreden, alles duidelijk en levering tijdig.

Katia Driesen

Zéér vlotte service!

Chantal Drion

Snel geleverd en goede verpakking maar toen ik de handschoenen aan deed was de naad al los aan de vingers dus echt tevreden ben ik niet

Reactie Partywinkel.be:

Dank voor je beoordeling. Wat vervelend om dit te vernemen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Heb je echter wel al contact opgenomen met onze klantenservice? Wij horen en helpen je graag.
Met...
Met feestelijke groet,
Partywinkel

E.V.E.

Zeer snelle en vlotte levering! Alles wat ik had besteld, zat erbij. Veel keuze op de website.

Margot

Super service! Mijn pakje ging verloren/liep vertraging op, maar het probleem werd snel en vriendelijk verholpen door de vriendelijke Klantendienst. Heel erg tevreden :-)

Bols Griet

Kon niet alles bestellen wat ik wilde.?

Reactie Partywinkel.be:

Dank voor je beoordeling. Wat vervelend om te vernemen dat je niet alles kon bestellen wat je wilde bestellen. Om wat voor artikelen ging het hier? Of ging het hier om een storing? Wij zien je graag... Dank voor je beoordeling. Wat vervelend om te vernemen dat je niet alles kon bestellen wat je wilde bestellen. Om wat voor artikelen ging het hier? Of ging het hier om een storing? Wij zien je graag terug bij een volgend feest!
Met feestelijke groet,
Patywinkel