Ann Simons

Tevreden over de service

Jammer

Ik had een Iron Man kostuum besteld. Uit de website was niet duidelijk op te maken of het kinder of volwassenen maten zijn. Waren volwassenen maten en geen kindermaten.
Terugzenden met hun...
Terugzenden met hun retour procedure kost 16 euro!

Reactie Partywinkel.be:

Dank voor je beoordeling. Wat vervelend om te vernemen dat je niet tevreden over het artikel. Echter staat op onze website wel duidelijk aangegeven of het een kostuum is voor een kind of een... Dank voor je beoordeling. Wat vervelend om te vernemen dat je niet tevreden over het artikel. Echter staat op onze website wel duidelijk aangegeven of het een kostuum is voor een kind of een volwassenen. Retourneren is voor onze Belgische klanten helaas niet kosteloos. Echter staat ook dit vermeldt op onze Belgische website. Heb je nog een vraag? Wij helpen je graag!
Met feestelijke groet,
Partywinkel

Mieke Weckx

Helium ballon besteld (€ 5,95+btw=€7,20), bij levering slecht gevuld, steeg met moeite tot tegen het plafond zonder kaartje en het bijhorend kaartje zat vol met luchtbellen en kreukels

Reactie Partywinkel.be:

Dank voor je beoordeling. Wat vervelend om dit te vernemen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Heb je echter al contact opgenomen met onze klantenservice? Wij horen en helpen je graag.
Met...
Met feestelijke groet,
Partywinkel

Delanghe Kimberly

Snelle levering en heel mooie versiering!

Rita

Mooi en tijdig en goed geleverd

Ellebel

Snel geleverd, goed verpakt en tevreden over de artikelen

Rutten Jef

Correcte en juiste aflevering.

Karen

Vlotte snelle service