P.Vdh

Mooi afgewerkt artikel.

Ontevreden klant

Bestelnvoor middernacht... levering dag erna. dus... bestelling voor een verjaardag... maar levering niet dag erna. one time... not a second time.

Reactie Partywinkel.be:

Dank voor je beoordeling. Wat vervelend om te vernemen dat je de bestelling niet op de gewenste datum hebt ontvangen. Zeker gezien wij jouw pakket op de gewenste datum hebben verstuurd. Heb je al... Dank voor je beoordeling. Wat vervelend om te vernemen dat je de bestelling niet op de gewenste datum hebt ontvangen. Zeker gezien wij jouw pakket op de gewenste datum hebben verstuurd. Heb je al contact opgenomen met onze klantenservice? Wij horen en helpen je graag.

Ine beazar

Super! En snelle levering.

Kk

Mooie artikelen en snelle levering!

Mady Gysen

Snelle en correcte levering! Prima in orde!

Ingrid Beeckman

Retour dik probleem

Reactie Partywinkel.be:

Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer om te vernemen dat je een probleem ervaart bij het retourneren van jouw ontvangen kostuum. Heb je inmiddels al contact opgenomen met onze klantenservice? Wij... Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer om te vernemen dat je een probleem ervaart bij het retourneren van jouw ontvangen kostuum. Heb je inmiddels al contact opgenomen met onze klantenservice? Wij helpen en horen je graag!

Pascale

Helemaal correct en daags nadien geleverd. Echte service ! Dikke pluim.

Marjorie Kuypers

Envoie rapide et de bons articles ?

Chris

Ontzettend groot aanbod, helaas was de levering 2 dagen te laat om te kunnen gebruiken, niettegenstaande alles in voorraad was bij het bestellen

Reactie Partywinkel.be:

Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te vernemen dat je tevreden bent over ons grote aanbod! Wel ontzettend jammer dat je jouw bestelling te laat hebt ontvangen. Dat is uiteraard niet de... Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te vernemen dat je tevreden bent over ons grote aanbod! Wel ontzettend jammer dat je jouw bestelling te laat hebt ontvangen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Wij hebben jouw bestelling dezelfde dag nog meegegeven aan de bezorgdienst. Helaas hebben de bezorgdiensten het momenteel erg druk, waardoor er af en toe een vertraging optreed. Onze excuses voor het ongemak.
Uiteraard mag je de ontvangen artikelen altijd aan ons retourneren of weigeren aan de deur. We zien je graag terug bij een volgend feest.