Caro Baten

Super snelle levering!

Arnaiz

Snel efficiënt en van goede kwaliteit

Nikki

Vriendelijke en snelle service. Zelfs toen iets niet in orde was hebben ze dit vlot geregeld.

Grilanda

Heel vlug thuis opgestuurd gekregen en het artikel voldeed aan de verwachtingen

Sandy

Fast service!!!

Anna Gugeshashvili

Mijn ervaring was niet zo aangenaam. Op jullie webshop stond er letterlijk ‘voor 23:59 besteld de volgende werkdag in huis’. Dit klopte helemaal niet. Ik had bij julie iets besteld voor een... Mijn ervaring was niet zo aangenaam. Op jullie webshop stond er letterlijk ‘voor 23:59 besteld de volgende werkdag in huis’. Dit klopte helemaal niet. Ik had bij julie iets besteld voor een halloweenkostuum dat ik de volgende dag absoluut nodig had. Spijtig genoeg is het die dag niet aangekomen en had ik geen kostuum. Zeer teleurgesteld.

Reactie Partywinkel.be:

Dank voor je beoordeling. Wat vervelend om te vernemen dat je de bestelling niet op de gewenste datum hebt ontvangen. Zeker gezien wij de bestelling op de gewenste datum hebben verstuurd. Helaas... Dank voor je beoordeling. Wat vervelend om te vernemen dat je de bestelling niet op de gewenste datum hebt ontvangen. Zeker gezien wij de bestelling op de gewenste datum hebben verstuurd. Helaas hebben zowel DHL als PostNL het momenteel erg druk en kan het zijn dat bestellingen wat later geleverd worden dan je wellicht gewend bent. Dit is voor beide partijen erg vervelend. Uiteraard is retourneren geen probleem mocht dit naar wens zijn. Wij zien je graag terug bij een volgend feest!
Met feestelijke groet,
Partywinkel

Fati M.

Een dag later mijn bestelling al mogen ontvangen zoals beloofd ?

Lisa

Heel content met de leveringstijd, verpakking etc. alles prime in orde niets over te klagen

Luana

Direct geleverd, superservice!

CV

Pakje niet ontvangen.

Reactie Partywinkel.be:

Dank voor je beoordeling. Wat vervelend om dit te vernemen. Heb je inmiddels al contact opgenomen met onze klantenservice? Wij horen en helpen je graag!
Met feestelijke groet,
Partywinkel