Ellen

Supersnel en supermooie artikelen

Jessy

Voor 23u besteld is volgende dag levering.
Maar dat lukte hun niet.
Het is een dagje later geworden maar ik vind dat nog steeds snelle levering.

Sofie Debusschere

‘Vandaag besteld, morgen geleverd’ klopt niet.

Reactie Partywinkel.be:

Dank voor je beoordeling. Wat vervelend om te vernemen dat jouw bestelling niet op de gewenste datum is bezorgd. Zeker gezien wij jouw bestelling op de gewenste datum hebben verwerkt en meegeven aan... Dank voor je beoordeling. Wat vervelend om te vernemen dat jouw bestelling niet op de gewenste datum is bezorgd. Zeker gezien wij jouw bestelling op de gewenste datum hebben verwerkt en meegeven aan PostNL. Helaas heeft PostNL te maken gehad met een vertraging. Mocht je het pakket niet meer nodig hebben kun je deze altijd retourneren. Wij zien je graag terug bij een volgend feest!
Met feestelijke groet,
Partywinkel

Ilse De cock

Slecht

Reactie Partywinkel.be:

Dank voor je beoordeling. Wat vervelend om te vernemen dat je niet tevreden bent over onze producten/service. Graag horen we wat wij kunnen verbeteren. Wij zien je graag terug bij een volgend... Dank voor je beoordeling. Wat vervelend om te vernemen dat je niet tevreden bent over onze producten/service. Graag horen we wat wij kunnen verbeteren. Wij zien je graag terug bij een volgend feest!
Met feestelijke groet,
Partywinkel

Yves

Zending was wel iets trager als verwacht gezien de aard van de zending (2 ballonnen)

Sofie Verslype

Super snelle levering

Ines Verkempynck

Vlotte levering. Mooi product!

Van der Steen A

Zeer content en alles op tijd aan gekomen