Pglas

Plezante samenwerking >>> Geef je score van 1 tot 5.
9.6/10
Vakmanschap >>> Geef je score van 1 tot 5.
Afwerking >>> Geef je score van 1 tot 5.
Resultaat >>> Geef je score van 1 tot 5.
Communicatie >>> Geef je score van 1 tot 5.
Advies >>> Geef je score van 1 tot 5.

Hilde & Heidi Vanden Bossche Martens

Groot en goed aanbod

Sterke punten >>> Welke sterke punten stip jij aan bij de bestelling bij en de plaatsing van het glas door Pglas?

Snel,ordelijk en goede service

Verbeterpunten of tips >>> Heb je tips of verbeterpunten voor Pglas? Hoe kunnen we onze dienstverlening aanscherpen?

Details, afwerking ter plaatse.

Carla Dullaert

Goede en snelle service, mooie afwerking

Snelle reactie op prijsaanvraag, professionele plaatsing, mooi afgewerkt product achteraf. Ook geef ik steeds jullie naam door als het van toepassing is.

nvt

M artine lauwers

Duidelijke afspraken, goede service.

Vriendelijkheid, stiptheid

Voor mij was alles oké.

Frée

Kwaliteit, goede communicatie, correcte prijs

- kwaliteit
- correcte prijs
- vlotte communicatie
- snelle plaatsing

Sommige randjes beetje slordig geplakt maar meteen opgelost met een doekje
Meer deuren met melkglas in de toonzaal

Delfosse jm

Kwaliteit en proffesionele plaatsing

Goed en duidelijk bij verkoop in de showroom perfecte mail met foto en uitleg en proffessionele plaatsing

Klaartje vande voorde

Vlotte, goede samenwerking!

Zeer correcte en transparante communicatie.
Goede prijs kwaliteit

Vicky

Het goede resultaat,beter dan we verwachte!

Goed advies en correct geplaatst!

Geen verbeter punten

Donkers