Pglas

Plezante samenwerking >>> Geef je score van 1 tot 5.
9.6/10
Vakmanschap >>> Geef je score van 1 tot 5.
Afwerking >>> Geef je score van 1 tot 5.
Resultaat >>> Geef je score van 1 tot 5.
Communicatie >>> Geef je score van 1 tot 5.
Advies >>> Geef je score van 1 tot 5.

Mertens

Goede ontvangst in de winkel zeer aangenaam en goede uitleg over de verschillende producten

Sterke punten >>> Welke sterke punten stip jij aan bij de bestelling bij en de plaatsing van het glas door Pglas?

Zeer goed en professioneel personeel

Verbeterpunten of tips >>> Heb je tips of verbeterpunten voor Pglas? Hoe kunnen we onze dienstverlening aanscherpen?

Neen

Willy

Zeer goede en correcte service

Alles verlopen volgens afspraak.

Is perfect

Dylst

Correctheid

Duidelijk op alle gebied en keurige plaatsing

No comment

roefs

Een prima firma die haar afspraken nakomt

snel proper en mooi gedaan

Kennis Eddy

Mooie toonzaal , goede uitleg

stiptheid

geen idee

Van Mechelen Marc

Goede service en afspraken

Top vakmannen en vriendelijk

Charlotte Peeters

Vlotte communicatie, snelle en kwaliteitsvolle uitvoering

Snelle service en vriendelijke werkgasten

Tekening of plannetje van hoe het eruit zal zien.

Kuypers

Goede communicatie

Alles vlot verlopen

Bij mij niets

Gert Stappaerts

Efficient, duidelijk en proper afgewerkt!

Na beschijving van de wensen meedenken aan de beste oplossing.
Na een akkoord over de uitvoering een duidelijke offerte.
Vanaf levering in hun magazijn een vlotte plaatsing, mooie...
Na beschijving van de wensen meedenken aan de beste oplossing.
Na een akkoord over de uitvoering een duidelijke offerte.
Vanaf levering in hun magazijn een vlotte plaatsing, mooie afwerking en proper opgekuist.

Speciaal glas voor in de vijver met attentie tot sterkte, maar standaard rechthoekig leende zich toe tot een vlote bestelling, plaatsing en afwerking dus geen specifieke punten ter verbetering. Was... Speciaal glas voor in de vijver met attentie tot sterkte, maar standaard rechthoekig leende zich toe tot een vlote bestelling, plaatsing en afwerking dus geen specifieke punten ter verbetering. Was duidelijk van bij het begin dat timing 100% afhankelijk is van de glas leverancier.

Mathieu - Willems

Flexibel, vriendelijk,correct, snelle nazorg.

Op een nieuwbouw loopt er wel eens wat mis.
Zeg maar iets verdient wat meer aandacht…. Dit gebeurde snel en met de glimlach!
Aangenaam verrast.?

Geen opmerkingen