Pglas

Plezante samenwerking >>> Geef je score van 1 tot 5.
9.6/10
Vakmanschap >>> Geef je score van 1 tot 5.
Afwerking >>> Geef je score van 1 tot 5.
Resultaat >>> Geef je score van 1 tot 5.
Communicatie >>> Geef je score van 1 tot 5.
Advies >>> Geef je score van 1 tot 5.

Busschaert

Kwaliteit en klantvriendelijkheid

Sterke punten >>> Welke sterke punten stip jij aan bij de bestelling bij en de plaatsing van het glas door Pglas?

Zeer vlotte communicatie, snelle offerte en deskundige plaatsing

Verbeterpunten of tips >>> Heb je tips of verbeterpunten voor Pglas? Hoe kunnen we onze dienstverlening aanscherpen?

We zijn heel tevreden over de geleverde inspanningen om alles tijdig geplaatst te krijgen en over het zeer mooie resultaat.

kurt van steenbergen

Goede servive

Problemen snel en vlot opgelost

Proberen om kleine foutjes op de werf meteen op te lossen

Nuyts Anja

Goede service

Vlot verlopen

Niet direct alles ging vlot

Paul van heuckelom

Afwerking

Geen idee

Eva Oris

Betrouwbaarheid en kwaliteit

Goede communicatie, betrouwbaar, vakkennis en mooie producten

Geen dat ik nu kan bedenken. We vonden het een fijne samenwerking.

Kloek

Eerlijkheid + vakmanschap

Het vakmanschap

Gevers H.

De goede afspraken

Duidelijke uitleg bij het bezoek in de winkel. Zeer nauwkeurig plaatsen van de deuren en spatwand.

Ik vond het een leuke samenwerking met Pglas.

Mens

Correct over de ganse lijn

Afspraak is afspraak

Doe zo verder