Pglas

Plezante samenwerking >>> Geef je score van 1 tot 5.
9.6/10
Vakmanschap >>> Geef je score van 1 tot 5.
Afwerking >>> Geef je score van 1 tot 5.
Resultaat >>> Geef je score van 1 tot 5.
Communicatie >>> Geef je score van 1 tot 5.
Advies >>> Geef je score van 1 tot 5.

Michael Gea

Perfecte samenwerking!
Alles werd uitgevoerd zoals afgesproken!

Sterke punten >>> Welke sterke punten stip jij aan bij de bestelling bij en de plaatsing van het glas door Pglas?

Mooie afwerking!

Verbeterpunten of tips >>> Heb je tips of verbeterpunten voor Pglas? Hoe kunnen we onze dienstverlening aanscherpen?

Nuyens Andre

Vriendelijke en ontvankelijke mensen. Een zeer degelijke uitleg bij de eerste kennismaking ook. Afwerking ook perfect.

Men houdt zich aan de afspraken en er is duidelijke communicatie via mail. Plaatsing is ook perfect verlopen.

Wij zijn zeer tevreden.

Simons - Bastiaenssens

Zorg en kwaliteit

persoonlijke benadering

Goe bezig !!

Diels senne

Service, kwaliteit, vlotte communicatie

Zeer correct, komen afspraken na.

X

Amber De Beule

Fijne samenwerking

snelle service en duidelijke snelle communicatie

Floris Van Goolen

Kwalitatief werk

Stipt nakomen van gemaakte afspraken
Alles netjes afgewerkt

Wat mij betreft, gewoon doorgaan zoals jullie bezig zijn

Van Balen Liene

Goede opvolging wat betreft afspraken.

Deskundigheid en proper gewerkt (cfr. Stofzuigen zodat het proper achtergelaten wordt)

Tijdstip van aankomst was enkele uren later, maar vergeten te communiceren.

Reactie Pglas:

Hoi Liene,
Hoi Liene,
we zijn superblij te horen dat onze ploeg jouw douchewand mooi en proper geïnstalleerd heeft. Nogmaals onze verontschuldiging voor de vertraging bij de plaatsing. Normaal brengen we onze klanten netjes op de hoogte. Want zitten wachten is niet leuk, dat weten we. Een correcte timing aanhouden is niet altijd mogelijk, maar we hadden jou even moeten verwittigen! We wensen jou in elk geval heel veel plezier met je prachtige douchewand.

Vanbaelen Jeroen

Helaas enkele onvriendelijke telefoons gehad.. Ook bij eerste contact in de toonzaal kregen wij zelf zeker geen offerte, werd zogezegd nooit gedaan en ging rechtstreeks naar installateur.... Helaas enkele onvriendelijke telefoons gehad.. Ook bij eerste contact in de toonzaal kregen wij zelf zeker geen offerte, werd zogezegd nooit gedaan en ging rechtstreeks naar installateur. Uiteindelijk had niemand iets ontvangen.... Dus toen al geen goed gevoel bij. Uiteindelijk toch besteld en dan nog enkele onvriendelijke telefoons gehad. De douchewand is uiteindelijk wel op tijd geplaatst en toen ook supervriendelijk behandeld aan telefoon! Het eindresultaat is ook goed dus goed afgelopen maar met een dubbel gevoel. Ook geen miss België ontvangen helaas?

Tijdige plaatsing uiteindelijk

Zie boven

Reactie Pglas:

Dag Jeroen,
Dag Jeroen,
We zijn in elk geval erg blij dat je tevreden bent met jouw douchewand. Jammer dat je een dubbel gevoel hebt overgehouden aan onze samenwerking. We weten dat dit voor de klant niet altijd even fijn is, maar een offerte wordt inderdaad standaard eerst naar een aannemer waarmee wij vast samenwerken, opgestuurd. Dit hebben wij ook binnen de week na jouw bezoek aan de toonzaal gedaan. Vervelend dat die dan niet meteen naar jou doorgestuurd is. We zijn meteen komen opmeten na jouw seintje.
Ook zijn wij inderdaad aan de levertermijnen van onze glasleverancier gebonden. En komt het bouwverlof ertussen, wat jouw wachttijd nog langer maakt. Wij begrijpen dan ook helemaal dat wachten op een nieuw project niet leuk is.
Wat de communicatie betreft verontschuldigen we ons als je een verkeerde indruk gekregen hebt. Dat is zeker niet onze bedoeling geweest. Want het is onze ambitie, elke dag opnieuw, om plezante samenwerkingen te realiseren en klanten blij te maken.
Sowieso wensen we je heel veel doucheplezier.

Raf Vandebril

Duidelijke communicatie, uitstekende prijzen voor uitstekende kwaliteit.

Vlotte en aangename samenwerking.

Niet echt

Cuypers Herman

Professioneel advies en uitvoering

vakbekwame plaatsing

relatief lange wachttijd tussen bestelling en opmeting