Pglas

Plezante samenwerking >>> Geef je score van 1 tot 5.
9.6/10
Vakmanschap >>> Geef je score van 1 tot 5.
Afwerking >>> Geef je score van 1 tot 5.
Resultaat >>> Geef je score van 1 tot 5.
Communicatie >>> Geef je score van 1 tot 5.
Advies >>> Geef je score van 1 tot 5.

Maerevoet frederik

Een goede en snelle samenwerking , alles is correct verlopen goede communicatie en een heel goede prijs kwaliteit verhouding !

Sterke punten >>> Welke sterke punten stip jij aan bij de bestelling bij en de plaatsing van het glas door Pglas?

Kwaliteit , goede service en goede afwerking

Verbeterpunten of tips >>> Heb je tips of verbeterpunten voor Pglas? Hoe kunnen we onze dienstverlening aanscherpen?

Toon Gebruers

Kwaliteit en service

kwaliteit en service

niets te verbeteren

Dirk Rens

Fijn team, zeer precieze afwerking en helemaal volgens de afspraken

persoonlijke communicatie, zorgvuldige afwerking

bij elke levering een gratis flesje poets ? :D

Tom Lenaerts

Kwaliteit, service en vakmanschap

Top service, flexibel

Jim Lenders

Vriendelijke ontvangst , zeer goede uitleg , eerlijke prijs voor kwaliteit

Vriendelijkheid , betrouwbaar correcte prijs voor degelijke kwaliteit , zeer goed service

Ik kan geen enkel punt opnoemen ,
Jullie zijn een TOP BEDRIJF , waar de klant op nr 1 komt .
Goede kwaliteit voor een eerlijke prijs , en een fantastische service

Dieter Gybels

Goede planning en ze houden zich er ook aan.

Zeer vriendelijk en professioneel

CORRECT

SNELLE AFHANDELING

GEEN NEGATIEVE PUNTEN ONDERVONDEN

Kasbergen

Houd max rekening met persoonlijke wensen. Bijzonder vriendelijke en voorkomende mensen.

Inclusief inmeten en plaatsing.

Ik kan het nog niet bedenken.